Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 aprilie 2022. Ratele la credite ar putea fi amânate; SUA iau în calcul o bază militară permanentă în România

Știrile zilei, 7 aprilie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 07.04.2022, 15:58

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 7 aprilie 2022

1) Statele Unite iau în calcul stabilirea unor baze militare permanente în România şi în statele baltice. O decizie în acest sens ar putea fi luată la summitul NATO din luna iunie şi reprezintă exact ceea ce Rusia spera să evite.

2) Explozia preţurilor la utilităţi, combustibili şi alimente a scos mii de oameni în stradă. Sindicaliştii au cerut în faţa Guvernului măsuri de sprijin şi reducerea impozitării pe salarii.

3) Autorităţile iau în calcul, din nou, amânarea ratelor, pe o perioadă de 12 luni. Decizia vine în contextul în care BNR a majorat dobânda de referinţă, iar indicele ROBOR a atins un nou record pentru ultimii 9 ani.

4) Autoritatea Sanitar Veterinară a emis o alertă alimentară cu privire la celebrele ouă Kinder. Uniunea Europeană investighează deja mai multe focare de salmonella, iar produsele au fost restrase preventiv în cel puţin nouă ţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 aprilie 2022. Ratele la credite ar putea fi amânate; SUA iau în calcul o bază militară permanentă în România