Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 iunie 2022. Taxe pentru şoferii cu maşini poluante; Edi Iordănescu rămâne fără victorie la cârma naţionalei

Știrile zilei, 8 iunie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 08.06.2022, 14:58

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 8 iunie 2022

1) România a pierdut şi al doilea meci din Liga Naţiunilor, 0-1 cu Bosnia şi Herţegovina. Edi Iordănescu poate obţine prima victorie pe banca naţionalei cu Finlanda, sâmbătă, în direct la Antena 1.

2) Primăria Capitalei vrea să taxeze şoferii cu maşini poluante. Un fel de taxă oxigen, propusă de administraţia Firea, dar cu tarife mai mari. Taxa porneşte de la 20 de lei pentru o zi şi ajunge la 5.500 de lei pentru un an.

3) Angela Merkel a apărat politica sa faţă de Rusia şi Vladimir Putin. Fostul cancelar german spune că nu îşi va cere scuze pentru faptul că a mizat pe diplomaţie şi comerţ în încercarea de a evita un război în Ucraina.

4) Un şofer a intrat cu maşina într-o mulţime de oameni în vestul Berlinului. Incidentul s-a soldat cu cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi. Bărbatul aflat la volan a fost reţinut de poliţiştii germani.

5) Charlie Ottley vrea să le ofere o şansă la viaţă copiilor care i-au furat echipamentele de filmare dintr-un parc din Timişoara. Jurnalistul britanic îi va invita pe platoul de filmare, iar mamei copiilor îi va fi găsit un loc de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 iunie 2022. Taxe pentru şoferii cu maşini poluante; Edi Iordănescu rămâne fără victorie la cârma naţionalei