Antena Meniu Search
x

Video Cod roşu de furtună în vestul ţării. Meteorologii spun că vijeliile vor mătura totul în cale

Prima zi de cod roşu de caniculă a adus vijelii cu putere de urgan în vestul ţării. La Oradea a fost prăpăd. Zeci de copaci au fost frânţi de rafalele de peste 110 de kilometri pe oră. Meteorologii au emis codu roşu de ploi şi furtuni puternice în patru judeţe. 

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 20:13

Vezi și

Se anunţă o noapte furtunoasă, cu vijelii puternice aşa cum au anunţat şi meteorologii. Oradea a fost lovită de o furtună ce a avut aspect de uragan iar rafalele au depăşit 100 de km pe oră. Mai mulţi copaci au fost smulşi din rădăcini iar acoperişurile blocurilor au fost luate de vântul extrem de puternic. În Maramureş pompierii se chinuie să înlăture dezastrul lăsat de vântul puternic chiat până în urmă cu doar 20 de minute.

În Satul Mare a fost cod roşu de caniculă

Acum e rândul Clujului, unde în urmă cu doar câteva minute un copac extremd e mare a fost aruncat peste 3 vehicule iar misiunea celor de la ISU nu este una deloc uşoară. Chiar dacă pentru un moment la Timişoara este linişte şi pace nu acelaşi lucru îl putem spune despre partea de est a judeţului în zona Făget, unde în următoarele 15 minute mai este în vigoare un cod roşu de furtună.

Aceeşi culoare şi în câteva localităţi din Caraş-Severin şi în Hunedoara

Furtuna care a lovit vestul şi nord-vestul ţării a prins viteză în Ungaria, Slovacia şi Serbia şi aduce cu ea şi o mare de aer polar, astfel încât în următoarele două zile ne vom răcori brusc iar local în această zonă vom înregistra şi 18 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Cod roşu de furtună în vestul ţării. Meteorologii spun că vijeliile vor mătura totul în cale