Antena Meniu Search
x

Orașul ucrainean Liov, afectat de război, este măturat și de inundații puternice. Străzile s-au transformat în adevărate râuri

Ploile torențiale fi furtunile au afectat mai multe regiuni din Europa, de la începutul acestei săptămâni. Mii de persoane din Ucraina, Italia și Serbia s-au confruntat cu puhoaie în stradă, copaci căzuți pe mașini și pene de curent.

de Redactia Observator

la 06.07.2022, 08:14

Vezi și

În orașul ucrainean Liov, și așa lovit de război, străzile s-au transformat brusc în râuri. O furtună puternică, cu grindină, a lăsat mai multe cartiere ore bune fără curent, aseară. Condiții similare de vreme sunt prevăzute și astăzi. 

În mai multe provincii din Italia, furtuna a smuls acoperișuri și a culcat copaci la pământ. Imaginile filmate de amatori arată şi cum arborii în cădere distrug maşini, în regiunea Cremona. 

Şi în capitala Serbiei, ploile abundente au dus, ieri, la inundaţii. Multe dintre străzile principale ale orașului au fost complet înghițite de ape. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vremea » Orașul ucrainean Liov, afectat de război, este măturat și de inundații puternice. Străzile s-au transformat în adevărate râuri