Antena Meniu Search
x

Video Pagube și avarii mari, după o furtună de Cod roșu în București. Un copac din curtea sediului PNL a căzut peste mai multe mașini parcate

În București, multe străzi au fost inundate sau blocate de copacii prăbușiți din cauza vântului. Transportul public a fost paralizat în mare măsură. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 14.06.2022, 19:54

Vezi și

Aproape 30 de copaci au căzut pe bulevardele și arterele din oraș, în special pe mașinile parcate de pe marginea drumului.

Pagube uriașe după o furtună de Cod Roșu

Așa s-a întâmplat și pe Aleea Modrogan. Un copac extrem de mare, din curtea sediului PNL a căzut pe mașinile parcate pe stradă, a fost distrus și gardul. Pompierii au tăiat arborele și urmează să fie ridicat de pe stradă. 

Probleme au fost și în curtea Prefecturii, acolo unde a căzut un copac la fel de înalt pe mașinile parcate provocând avarii grave. În paralel din cauza ploii extrem de intense din ultimele două ore din Capitală, 30 de bulevarde și artere au fost complet blocate, inundate. În sectorul 6 s-au acumulat cantități de apă de 60 de litri pe metru pătrat. Echipele Apa Nova a ieșit în teren și peste 100 de specialiști și autopompe au eliberat zona.

Probleme a fost și cu transportul public despre care putem spune că a fost aproape înghețat o oră și jumătate. Autobuzele și tramvaiele STB au avut probleme. În afara vizibilității reduse, au fost și copacii care au căzut în zonele prin care trebuiau să treacă. Și la metrou a ajuns apa. A fost nevoie de mai puțin de 2 ore de cod roșu de furtună pentru toate aceste pagube. Este al doilea Cod roșu de furtună din București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Vremea » Pagube și avarii mari, după o furtună de Cod roșu în București. Un copac din curtea sediului PNL a căzut peste mai multe mașini parcate