Antena Meniu Search
x

Video Brunch în prima zi de Paşte, la hotelurile de lux din Capitală. Cât costă meniul pentru o persoană

Cine nu a vrut să gătească de Paşte, a luat masa la restaurant! Într-un cadru inedit, cu bucate alese, băutură fină şi o atmosferă pe măsură, hotelurile de lux din Capitală au servit brunch-ul, adică o combinaţie între mic dejun şi prânz. În Bucureşti, astfel de evenimente sunt deja o tradiţie în weekenduri, iar de sărbători nu pot lipsi din meniu preparatele festive!

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 05.05.2024, 19:41

Vezi și

Gusturi autentice româneşti, dar şi preparate din bucătăria internaţională - toate şi-au făcut loc în farfuriile celor care au ales să ia masa în familie la hotelurile de lux din centrul Bucureştiului. "Pentru că sunt 100 de feluri de mâncare, pentru că sunt colorate, pentru că e o atmosferă frumoasă, pentru că întânim şi alţi oameni care se bucură de armonia locului", spune un participant.

Brunch cu drob şi sushi de Paşte

"Avem faimosul bar de salate, avem fructele de mare, staţia de fois gras, staţia de sushi, avem miel la proţap, avem cotlete de berbecuţ, o staţie de paste faimoase, bucătarul nostru este italian. După cum se vede, toată lumea este mulţumită", arată Bogdan Corlăţeanu, director restaurant.

"Cu ocazia acestei zile speciale avem în plus preparatele tradiţionale precum drob, cozonac, miel. De asemenea avem o varietate de fructe de mare, avem diverse fripturi, peşte", explică Adrian Dobrin, manager restaurant.

Pe acelaşi subiect

Diversitate a fost şi la bar, unde combinaţia de gusturi i-a surprins pe oaspeţi. "Avem două cocktailuri pregătite pentru ziua de astăzi, cu specific tradiţional. Unul dintre cocktailuri este fructat şi conţine ţuică şi mai avem un cocktail care conţine vin alb, roşu, rose şi cumva un spumant care le încadrează pe toate", spune Luiza Vasiliu, asistent manager hotel.

Cei mici au aşteptat cu nerăbdare desertul! De la pască şi cozonac, până la torturi şi prăjituri special pregătite de cofetari. Pentru unii, brunch-ul la hotel este deja un obicei de sărbători. "E un fel de tradiţie în familie, venim şi luăm masa, ne simţim bine, avem parte de cele mai bune servicii, astăzi ne bucurăm şi de muzică live", povesteşte un participant.

"Muzică live şi un repertoriu internaţional: sunt ingredientele care completează un brunch perfect de Paşte, pentru că oaspeţii sunt din toată lumea", transmite Ingrid Tîrziu, reporter Observator. Un brunch de lux în centrul Capitalei porneşte de la 300 de lei şi poate depăşi 500 de persoană, în funcţie de restaurant şi oferta de băuturi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri economice » Brunch în prima zi de Paşte, la hotelurile de lux din Capitală. Cât costă meniul pentru o persoană