Antena Meniu Search
x

(P) Plitele Teppanyaki și cuptoarele Tandoori, echipamente HoReCa din ce în ce mai căutate

Este de ajuns o singură privire pe rețelele de socializare pentru a ne da seama cât de apreciate sunt preparatele asiatice în restaurantele din România, iar motivele sunt care mai de care mai variate.

de Redactia Observator

la 18.01.2023, 13:05

În primul rând, vorbim despre gustul cu adevărat unic, datorat atât ingredientelor inedite și condimentelor deosebite, cât și modului de pregătire, de către chefi specializați, de obicei proveniți tot din acele zone ale lumii. În al doilea rând, respectiva gastronomie este considerată, aproape în unanimitate, mai sănătoasă decât celelalte, fiind văzută drept o alternativă delicioasă, la propriu și la figurat, la alte bucătării. Însă, pentru ca felurile de mâncare să iasă exact așa cum trebuie, este nevoie de echipamente HoReCa dedicate.

Un furnizor profesionist, cu o experiență îndelungată, așa cum este Fresco Expert, care susține inovația în bucătăriile restaurantelor din România încă din anul 1992, pune la dispoziția clienților săi echipamente HoReCa de top pentru bucătăria asiatică. Printre acestea, se numără plite Teppanyaki (folosite pentru prepararea fripturilor, creveților, clătitelor sărate, tăițeilor prăjiți și altor mâncăruri stradale în Japonia); mașini de gătit pentru wok (o tigaie adâncă utilizată în China și nu numai, pentru pregătirea vitei, noodles, tigăilor picante, puiului, Pad Thai etc.); și cuptoare Tandoori (originare din India, ideale atât pentru pâinea tradițională naan sau roti, cât și pentru diferite tipuri de carne).

Iată, în continuare, câteva exemple de astfel de echipamente HoReCa, pe care le puteți achiziționa din oferta magazinului menționat anterior, cu garanție Base Care inclusă în preț (montaj, 12 luni piese de schimb și manoperă):

Plită Teppanyaki - 16.360 de lei

Alimentare pe gaz / Pentru banc / 2 zone / Proveniență: Virtus Group GmbH / Dimensiuni: 120x77x45 cm / Greutate: 160 kg / 14 kW gaz / Temperatura de lucru: între +50 și +250 de grade Celsius / Suprafața de gătit: 91x52,5 cm;

Mașină de gătit pentru wok - 11.790 de lei

Dotată cu raft, 2 arzătoare și robinet de apă / Alimentare pe gaz / Proveniență: Virtus Group GmbH / Dimensiuni: 130x70x80 cm / Greutate: 85 kg / 2x13 kW gaz;

Cuptor Tandoori - 9.870 de lei

Alimentare pe gaz / Proveniență: Virtus Group GmbH / Dimensiuni: 71x76x94 cm / Greutate: 250 kg / 10 kW gaz.

Pe lângă Base Care, aceste echipamente HoReCa pot fi "acoperite" suplimentar, contra cost, de garanții Performance Care - 390 de lei (revizie anuală, training utilizare și intervenție în 72 de ore) sau Premium Care - 700 de lei (extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb și manoperă, intervenție în 48 de ore).

Achiziționarea unor asemenea echipamente HoReCa pentru unitatea de alimentație publică pe care o dețineți sau administrați, indiferent că vorbim despre un restaurant, fast-food sau cantină, vă va permite să pregătiți feluri de mâncare de calitate superioară, prin care să vă surprindeți în mod plăcut clienții și să atingeți exigențele chiar și celor mai pretențioși dintre aceștia, fie că vorbim despre gurmanzi desăvârșiți sau obișnuiți ai bucătăriei asiatice. Prin urmare, nu mai stați pe gânduri și faceți, pentru succesul localului dumneavoastră, o investiție care se va amortiza în cel mai scurt timp!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Advertoriale » (P) Plitele Teppanyaki și cuptoarele Tandoori, echipamente HoReCa din ce în ce mai căutate