Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) "S-a lansat soluția completă la cele mai frecvente nevoi ale proprietarilor de locuințe"

Fiecare proprietar de locuință știe cât de importante sunt mentenanța și reparațiile pentru a menține casa în cea mai bună formă. Dar câți dintre noi suntem cu adevărat pregătiți pentru orice situație? Majoritatea intervenim atunci când avem o urgență și prea puțini dintre noi știm ce înseamnă mentenanța preventivă. Cum urgențele te prind de cele mai multe ori nepregătit, intervine întrebarea critică: ce faci când apare o urgență? La cine suni? Cine intervine repede să te scape de probleme?

de Redactia Observator

la 03.09.2024 , 14:55

Indiferent dacă este vorba despre o scurgere neașteptată sau o problemă electrică, realitatea este că problemele casnice apar întotdeauna când te aștepți mai puțin. Chiar dacă ai cunoștințe de bază, unele reparații cer experiență și unelte specializate. Însă să găsești un meșter calificat și disponibil imediat poate fi o adevărată provocare. Dacă ești printre norocoșii care au în agenda telefonică numărul vreunui meseriaș bun, bravo! Pentru restul dintre noi, tocmai s-a lansat mTehnic Residential!

mTehnic Residential este un nou serviciu inovator de mentenanță tehnică și amenajări pentru locuințe, ce și-a lansat oficial oferta în București-Ilfov, propunând o soluție revoluționară pentru întreținerea completă a casei. Prin intermediul unor abonamente lunare flexibile, mTehnic Residential asigură accesul rapid și eficient la o gamă largă de servicii esențiale pentru locuință: instalații electrice, sanitare, aer condiționat, montaj mobilă, zugrăveli, montaj parchet și calorifere, lăcătușerie-feronerie, curățenie.

Printre beneficiile abonamentelor se numără servicii gratuite incluse, prioritate la intervențiile programate, soluții personalizate, plata doar cu card, dar și cea mai interesantă dintre toate, intervenția în maxim două ore în caz de urgență. Vestea bună este că cei care se vor abona până la 1 octombrie 2024 vor beneficia de reduceri de preț la abonamente.

Articolul continuă după reclamă

Pentru cei mai sceptici dintre voi, serviciile mTehnic Residential pot fi accesate și fără abonament, direct din aplicația mTehnic (disponibilă în App Store și Google Play), însă beneficiile și reducerile incluse în abonament îl fac o soluție mai avantajoasă pentru mentenanța casei.  Fie că instalezi aplicația pe telefon sau doar îți faci un cont de client pe mtehnic.ro, orice utilizator poate selecta serviciul de care are nevoie și transmite astfel o comandă. Odată ce comanda sa a fost acceptată, îi poate urmări statusul, se poate conversa cu echipa mTehnic, poate vizualiza factura și chiar plăti direct de pe telefon.

Piața de mentenanță tehnică pentru locuințe din România a fost până acum una fragmentată și dificil de navigat pentru consumatori. mTehnic Residential schimbă această paradigmă, aducând toate serviciile esențiale sub un singur “acoperiș” și oferind o soluție pentru orice proprietar care își dorește o casă bine întreținută și lipsită de griji. 

Toate informațiile despre proiect se regăsesc pe mtehnic.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Advertoriale » (P) "S-a lansat soluția completă la cele mai frecvente nevoi ale proprietarilor de locuințe"