Antena Meniu Search
x

(P) Vrei să pregătești un cadou special pentru bunicii tăi? Iată 9 idei care te vor ajuta!

Bunicii sunt alaturi de nepotii lor si in momentele bune, pline de bucurie, dar ii sprijina si atunci cand intampina greutati. Fie ca sunt alaturi cu un gand bun, un sfat, cu simpla prezenta sau chiar cu un ajutor financiar, bunicii sunt intotdeauna un sprijin atat pentru copiii lor, cat si pentru nepoti. Chiar daca nu mai sunt la prima tinerete, acestia reusesc sa isi faca mereu timp pentru lucrurile importante si se asigura din umbra ca toata familia este sanatoasa, fericita si implinita.

de Redactia Observator

la 10.01.2023, 12:29

Vrei sa pregatesti un cadou special pentru bunicii tai? Iata 9 idei care te vor ajuta!
Vrei sa pregatesti un cadou special pentru bunicii tai? Iata 9 idei care te vor ajuta!

Din acest motiv, cadoul pregatit, indiferent de ocazie, trebuie sa fie cel putin la fel de special cum este cadoul pe care il ofera ei de fiecare data cu tot dragul, fara sa astepte ceva in schimb. Mai jos sunt pregatite cateva idei de cadouri personalizate pentru bunici care pot fi luate in considerare.

  • Tablou canvas personalizat

Nu este un secret ca bunicii sunt mari iubitori de arta si de obiecte vintage, avand o nespusa pasiune pentru tablourile realizate cu bun gust. Traind intr-o alta generatie, cu alte hobby-uri si alta perceptie asupra esteticului, bunicii au o vulnerabilitate ridicata pentru cadourile de acest fel. Astfel, impactul o sa fie mult mai puternic in cazul in care tabloul o sa fie personalizat cu fotografii sau colaje de poze facute in momentele importante din viata lor. Cei care aleg un colaj de poze, pot opta pentru fotografii cu ei realizate in tinerete, dar si cu familia.

  • Pahare personalizate de sampanie

Atractia bunicilor fata de obiectele de bun gust este de un real ajutor in realizarea unui cadou rafinat, pe care il vor aprecia din tot sufletul. Astfel, achizitionarea unor pahare personalizate de sampanie poate fi una dintre cele mai bune idei care pot fi luate in considerare de nepoti. Fie ca sunt colectionari sau mari iubitori de sampanie, un astfel de cadou se va strecura cu usurinta in vesela bunicilor, castigand instantaneu un loc special in inimile lor. Paharele pot fi inscriptionate cu initialele sau chiar cu numele lor, alaturi de un mesaj de tipul „cel mai bun bunic” sau „cea mai buna bunica”.

  • Sticla personalizata de vin

Pe langa pasiunea lor pentru obiectele de bun gust, mai este recunoscuta si iubirea fata de vinul de calitate, pe care sa il savureze la masa de pranz sau chiar la cina, pentru un somn odihnitor. Astfel, o sticla personalizata de vin se dovedeste a fi unul dintre cadourile care le va aduce acestora un zambet larg pe chip. Sticla de vin poate sa fie personalizata prin adaugarea unei imagini sau chiar a unui mesaj emotionant, de care bunicii se vor indragosti instant.

  • Ceasuri personalizate

Poate ca in prezent moda ceasurilor de perete a disparut, pentru ca toata lumea are la dispozitie un telefon sau ceas de mana inteligent prin intermediul caruia pot afla cu usurinta ora, insa bunicii inca mai apreciaza ajutorul oferit de ceasul de perete. Din acest motiv, achizitionarea unor ceasuri personalizate pe care sa fie imprimate fotografii sau texte emotionante este, de multe ori, o idee de luat in calcul.

  • Cana personalizata

Pe langa toate obiectele mentionate anterior, se dovedeste a fi de un real folos si cana personalizata, care poate fi utilizata si ca element de decor, de colectie, dar si ca o cana propriu-zisa. Astfel de obiecte sunt special concepute pentru a rezista la temperaturi ridicate si la spalari multiple, fara sa fotografia sau mesajul imprimat sa aiba de suferit. De asemenea, exista si cani termice, care afiseaza un anumit text sau fotografie dupa adaugarea lichidului fierbinte, ceea ce le transforma in cani de-a dreptul impresionante. Un altfel de cadou sigur le va aduce o bucurie imensa bunicilor.

  • Album cu fotografii

Bunicii apreciaza amintirile, mai ales pe cele pe care le au in familie, alaturi de copii si nepoti. Astfel, un album foto care sa cuprinda poze de la botezul copiilor si nepotilor, de la nunta copiilor si de la momentele importante din viata lor (premii scolare, absolviri, reusite profesionale, pasiuni etc.) va fi cadoul perfect. Din acest motiv, adunarile de familie vor fi de-a dreptul emotionante, mai ales datorita talentului narativ al bunicilor, slefuit de-a lungul timpului, pe care il vor folosi sa povesteasca despre anumite evenimente haioase sau chiar induiosatoare din viata lor.

  • Sort personalizat

Bunicile, cel putin, sunt recunoscute pentru experienta lor culinara dobandita de-a lungul timpului care nu poate sa fie intrecuta de nimic. Nu degeaba se spune ca sunt atente sa isi hraneasca nepotii cat mai consistent, acestea cunosc cat de importanta este o alimentatie adecvata pentru o dezvoltare armonioasa. Astfel, un sort personalizat pe care sunt trecute fotografii sau chiar mesaje de lauda la adresa abilitatilor de bucatar ale bunicii sau ale bunicului este un cadou de-a dreptul neasteptat.

  • Sosete calduroase

Sosetele calduroase pot fi cadouri de-a dreptul potrivite pentru bunici, pentru a se proteja in mod corespunzator de frig mai ales in timpul sezonului rece. Odata cu trecerea timpului, bunicii tind sa aiba un sistem imunitar mult mai slabit si sa fie mult mai predispusi la boli de oase. Din acest motiv, o pereche de sosete calduroase personalizate poate fi un cadou perfect.

Nu numai ca isi indeplineste rolul estetic, dar, cu siguranta, si-l indeplineste si pe cel practic, oferind confortul termic necesar. Din fericire, aceste produse sunt concepute pentru a rezista spalarilor multiple fara ca materialul sa se degradeze.

  • Bijuterii personalizate

Bijuteriile personalizate pot fi surprize de-a dreptul placute pentru bunicile stilate, avand, astfel, ocazia de a purta mereu un cadou cu o valoare sentimentala atat de puternica. In plus, acestea adora sa vorbeasca si sa se laude cu nepotii lor, motiv pentru care vor purta astfel de bijuterii cu bucurie si mandrie in orice situatie.

Cu alte cuvinte, bunicii sunt o parte importanta din familia fiecarei persoane. Putini isi dau seama cat de norocosi sunt sa ii aiba alaturi, tocmai de aceea, nepotii nu trebuie sa amane nicio clipa prin care sa le spuna bunicilor cat de mult ii iubesc si cat de mult inseamna prezenta lor pentru acestia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Advertoriale » (P) Vrei să pregătești un cadou special pentru bunicii tăi? Iată 9 idei care te vor ajuta!