Antena Meniu Search
x

Video Daniel Petruţescu a primit echipamentele necesare pentru a continua să câştige medalii la karate

Daniel a câştigat medalii preţioase la karate, chiar dacă viaţa lui a fost mereu o luptă pentru supravieţuire. Fashion House i-a oferit ajutor ca să îşi continue parcursul şi îşi poată vedea visul împlinit.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 13:31

Vezi și

Daniel a cunoscut sărăcia lucie. A cunoscut depresia, când mama lui a plecat la mii de kilometri, ca să îi poată trimite bani acasă. Şi-a văzut tatăl suferind, după un accident de muncă. A trăit pierderi, când după 10 ani de teatru a fost nevoit să aleagă între actorie şi karate. Şi totuşi, şi-a păstrat ceva esenţial: speranţa, dragostea familiei şi puterea de-a merge mai departe. 

"Vreau să îmi urmez visul, să îmi deschid o sală de karate, şi apoi să îmi iau o casă care să fie a mea. Să ştiu că nu mai plouă şi că o fac pentru mine. 

Mă interesează să am o casă, în care să pot să dorm liniştit, cu capul pe pernă. Să ştiu că nu mai plouă şi nu mai ninge la mine în casă şi că sunt liniştit că nimeni nu o să mă dea afară", a declarat Daniel Petruţescu.

"Vreau să le mulţumesc părinţilor mei, pentru că fără ei nu aş fi ajuns nimic. Pentru că în sportul acesta, karate, trebuie foarte mulţi bani", a mai spus tânărul.

Fashion House i-a oferit echipamentul de karate de care are nevoie. A primit mănuşi, gutieră, bocanci pentru drumeţie şi o geantă. A primit şi un cec de 6.000 de lei pentru nevoile lui.

Povestea lui Daniel Petruţescu este aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Ajut Eu » Daniel Petruţescu a primit echipamentele necesare pentru a continua să câştige medalii la karate