Antena Meniu Search
x

Video Flavia Vieriu, ajutorul lui Moș Crăciun, a primit cadouri pentru 1.000 de copii nevoiași

Flavia Vieriu a creat în jurul ei o comunitate de voluntari cu care adună în fiecare an sute de scrisori pentru Moș Crăciun. Carrefour a venit în ajutorul ei pentru a le îndeplini copiilor dorințele.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 16:32

Vezi și

Flavia Vieriu devine omul de încredere al lui Moș Crăciun. La ea ajung dorințele copiilor. Mesaje scrise cu sfială vin la Timișoara, tocmai din județul Vaslui. Anul acesta Flavia are de pus în TIR-ul, cu care a înlocuit sacul, aproape 1.000 de pachete. Fiecare conține exact ce și-au dorit micii expeditori ai scrisorilor.

Campania "Scrisoare pentru Moș Crăciun" a luat elan pe o rețea de socializare. Acolo, în fiecare an, oamenii pot sa "adopte" o dorință de sărbătoare și să trimita cadouri copiilor. „Vreau ca oamenii să înțeleagă că indiferența nu e o virtute. Să ieșim din palatele noastre de cleștar și să ajutăm cât putem”, a declarat Falvia.

„Mă bucur tare mult să te cunosc. Este un privilegiu să putem împreună să contribuim, să aducem o schimbare pozitivă în viețile celor mai puțin norocoși. Sunt alături de voi nu doar ca femeie, ca mama, dar și ca reprezentat Carrefour România. Credem că avem în ADN-ul nostru dorința de a face bine. Investim în oameni, în colegii noștri, dar suntem alături și de comunitățile defavorizate”, a declarat Alina Gamauf, membru în comitetul executiv Carrefour România, care i-a oferit un cec de 30.000 de lei. 

Povestea Flaviei Vieriu este aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Ajut Eu » Flavia Vieriu, ajutorul lui Moș Crăciun, a primit cadouri pentru 1.000 de copii nevoiași