Antena Meniu Search
x

Bărbat reținut pentru mită electorală, la Măgurele. Ar fi oferit câte 200 de lei în schimbul a două voturi (Video)

Un bărbat de 36 de ani din Măgurele a fost reţinut pentru 24 de ore, în ziua votului la alegerile locale, fiind acuzat că a dat bani oamenilor pentru a vota un anumit candidat de pe listele electorale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.09.2020, 15:27

Bărbat reținut pentru mită electorală, la Măgurele. Ar fi oferit câte 200 de lei în schimbul unui vot (Video) Vezi și
  • Bărbatul ar fi oferit suma de 200 de lei la două persoane pentru a vota un anume candidat pentru Primăria orașului Măgurele.
  • Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de corupere a alegătorilor.

Bărbatul, simpatizant al Partidului Mișcarea Populară, este acuzat că, în ziua de sâmbătă, a oferit câte 200 de lei la două persoane în schimbul promisiunii că vor vota candidatul PMP la alegerile din Măgurele.

”La data de 26.09.2020, în urma unui denunț formulat la Poliția Măgurele, jud. Ilfov, în care se arăta faptul că 2 persoane au primit sume de câte 200 lei, de la o altă persoană, pentru a vota cu un candidat PMP, s-au efectuat verificări în cauză, fiind identificat un bărbat de 36 ani, simpatizant PMP”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov. 

În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii sesizate, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetul, cu propuneri legale.

Peste 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi în secțiile de votare unde vor primi 4 buletine de vot: pentru primar, consiliul local, președintele consiliului județean și membrii consiliului județean.

Alegerile locale se desfăşoară în condiţii speciale din cauza pandemiei de Covid-19. Autorităţile au adoptat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea bolii infecţioase.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Alegeri locale 2020 » Bărbat reținut pentru mită electorală, la Măgurele. Ar fi oferit câte 200 de lei în schimbul a două voturi (Video)