Nicolae Robu, înfrângere zdrobitoare. Dominic Fritz este noul primar al Timişoarei

De Redactia Observator.
Publicat: 28.09.2020, 07:57.
Actualizat: 28.09.2020, 10:38

Oamenii au ieşit pe străzi pentru a-l felicita pe Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS devenit, în urma votului, noul primar al oraşului de pe Bega. Actualul primar, Nicolae Robu, şi-a recunoscut înfrângerea! A spus, însă, că are mari planuri de viitor.

A fost sărbătoare în centrul Timişoarei pentru candidatul USR-PLUS, Dominic Fritz, dar şi pentru simpatizanţii săi. Piaţa Victoriei din Timişoara a răsunat de aplauze urale până târziu în noapte.

Nu aceeaşi atmosferă a fost şi în tabăra adversă, unde echipa lui Nicolae Robu pierdea locul la primărie.

Fostul primar a încercat să privească, totuşi, eşecul ca pe un nou început şi a spus că îşi doreşte să profite mai mult de timpul ce îi va rămâne liber.

Nicolae Robu: Am atatea proiecte, poate reusesc si proiectul muzical sa-l implinesc, mai reusesc sa dau si goluri, sa ma ocup de nepoteii mei.

Numărătoarea realizată de membrii USR ai comisiilor de votare a arătat că Fritz are număr aproape dublu de voturi faţă de contracandidatul său, Nicolae Robu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.