Antena Meniu Search
x

Noapte albă pentru preşedinţii secţiilor de votare

Noapte albă pentru comisiile electorale. După ce au numărat buletinele de vot, le-au pus în saci şi au pornit spre Birourile Electorale Judeţene.

de Redactia Observator

la 28.09.2020, 10:52

Vezi și
  • Preşedinţii secţiilor de votare nu au scăpat de cozi nici anul acesta.
  • Şi, bineînţeles, întreg procedeul s-a făcut cu respectarea măsurilor sanitare.

A fost o noapte albă pentru preşedinţii secţiilor de votare din Galaţi. După ce au centralizat buletinele de vot, le-au predat la Biroul Electoral Judeţean. Primii saci au sosit puţin după ora 1.

Andi Mihalache, purtător de cuvânt BEJ Galaţi:  Au inceput sa se preia in vederea verificarii acestor buletine de vot, a proceselor verbale de consemnare a rezultatului votarii. Sunt deja 20 de sectii care au venit din totalul de 176 cate sunt pe raza municpiului Galati.

La Târgu Jiu, buletine de vot au venit cu TIR-ul. Iar ca să nu se creeze aglomerație, președinții de secții au fost chemaţi la stadionul din oraș.

Virgil Drăgușin, subprefect Gorj: Va trebui să avem răbdare, să fim pregătiți ca lucrurile să decurgă în mod normal chiar dacă va dura mai mult. După estimările noastre și istoricul alegerilor precedente, probabil în 48 de ore se va finaliza întreaga procedură și vor fi transportate la arhivele instanțelor de judecată.

La rând s-a stat şi la biroul electoral amenajat în incinta primăriei din Baia Mare. Preşedinţii de secţii au primi înainte instructajul.

Sacii cu voturile clujenilor au ajuns la Biroul Electoral Judeţean de pe stationul Cluj Arena. Întreg procesul de predare al buletinelor de vot s-a întins până dimineaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Alegeri locale 2020 » Noapte albă pentru preşedinţii secţiilor de votare