Antena Meniu Search
x

Petrecerile de după alegerile locale, scăpate din frâu de guvernanți

Guvernanţii nu au reuşit să ţină în frâu petrecerile de după alegerile locale. La astfel de chefuri, unde au praticipat chiar şi sute de oameni, nimeni nu a ţinut cont de regulile sanitare. Ce avertisment a transmis premierul Orban pentru primarii petrecăreţi.

de Redactia Observator

la 01.10.2020, 11:06

Vezi și
  • Dominic Fritz, primarul ales de timişoreni, din partea USR PLUS, a sărbătorit victoria în piaţa Victoriei.
  • Traian Ogâgău a sărbătorit câştigarea unui nou mandat la Sângeorz- Băi cu focuri de artificii.

Sărbătoritul suflă în lumânări alături de Nicolae Oancea, primarul ales în Deva. Cel pe care, de altfel, l-a susţinut în campania electorală.

La petrecere sunt zeci de oameni care nu ţin cont de nicio distanţare fizică, iar momentul este transmis live pe facebook. Este exact situaţia care l-a îngrijorat pe premierul Orban.

Ludovic Orban: Ce n-am putut controla, pentru că nu aveam cum să controlăm, uman, sunt petrecerile care au fost organizate după câştigarea alegerilor. Le recomand tuturor celor care au participat la astfel de petreceri să se considere ca şi cum ar putea fi posibil infectaţi.

Şi aşa au făcut. Au fost prezenţi susţinătorii primarului Oancea, membrii PNL și angajați ai unor instituții din subordinea primăriei. Şi nu a fost singura petrecere de după alegeri.

Traian Ogâgău, primarul filmat în timp ce îşi umilea fetiţa, a sărbătorit câştigarea unui nou mandat la Sângeorz- Băi cu focuri de artificii, muzică de petrecere şi sute de oameni.

Iar Dominic Fritz, primarul ales de timişoreni, din partea USR PLUS, a sărbătorit victoria în piaţa Victoriei, cu şampanie şi o baie de mulţime.

Ludovic Orban: În momentul de faţă, primarii sunt aleşi şi avem nevoie de colaborarea primarilor şi a autorităţilor locale alese în reducerea numărului de infectări. 

Orban a adăugat că de acum înainte vor fi controale mult mai stricte pentru ca autorităţile locale să se asigure că sunt respectate normele sanitare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Alegeri locale 2020 » Petrecerile de după alegerile locale, scăpate din frâu de guvernanți