Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incident halucinant de ziua votului în Braşov. Un candidat la Primărie a ameninţat că o va viola şi ucide pe preşedinta Biroului Electoral

Alegeri locale 2024. O situaţie absolut halucinantă a avut loc la Braşov. Un candidat la Primărie a fost reţinut în ziua votului după ce ar fi ameninţat-o pe preşedinta Biroului Electoral Județean Brașov că o va viola şi ucide. 

de Claudiu Loghin

la 09.06.2024 , 16:55

Ameninţările au fost formulte ieri seară a fost un email trimis de acest candidat independent la fncţia de primar a municipiului Braşov pe o adresă a Preşedintele Biroului Electoral Judeţean. Un email în care erau inserate ameninţări fizice directe la adresa judecătorului care ocupă această funcţie în cadrul Biroului Electoral Judeţean. Imediat a început o anchetă a poliţiştilor în urma căreia în baza unei ordonanţe de reţinere emisă de un procuror, acest candidat independent a fost reţinut.

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă judecătorie Braşov. În acest dosar deja s-a formulat o propunere de arestare preventivă pe numele acestui candidat. Este se află sub escorta poliţiei la Judecătoria Braşov. Şedinţa de judecaţă s-a terminat şi în scurt timp am putea afla soluţia la solicitarea Parchetului.

Vezi și
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Alegeri locale 2024 » Incident halucinant de ziua votului în Braşov. Un candidat la Primărie a ameninţat că o va viola şi ucide pe preşedinta Biroului Electoral