Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Mi s-au dat mai multe foi din astea, n-am știut". O femeie a votat de două ori, din greşeală, la o secţie de votare din Ploieşti

Incident la o secţie de votare din municipiul Ploieşti, în timpul alegerilor locale 2024. O femeie a fost prinsă după ce a votat de două ori, din greşeală, spune ea. Femeie declară că nu se consideră vinovată, ba mai mult acuză lipsa de organizare din secţie.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 17:32

- TikTok

Femeia prinsă cu două buletine de vot spune că nu e vina ei, ci a comisiei din secţia de votare. Aceştia i-ar fi dat mai multe buletine de vot decât era necesar, acuză era. 

„Mi s-au dat mai multe foi din astea, n-am știut și eu le-am băgat aici. M-am oprit, am lăsat foaia, n-am mai găsit-o și am pus-o și eu pe unde am găsit, nu știu, nu știu pe unde am găsit. Am primit mai multe buletine de vot, cu unul în plus, am pus ștampilă pe toate. Dar eu nu sunt de vină. Doamna din comisia de votare mi-a dat foi în plus. Eu am venit cu bună credință aici la vot, dar nu știu ce se întâmplă. Poate din cauza lipsei de organizare, că văd că este foarte multă lume, este agitație. Cine știe câți oameni în vârstă sunt care nu știu ce să facă și probabil ajung să voteze de două ori”, mai spune doamna conform unui clip de pe TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Pe lângă incidentul neprevăzut, femeia recunoaşte că situaţia în care a fost pusă o convinge să nu mai vină la vot cu altă ocazie. „Sunt foarte nervoasă, foarte agitată pentru că eu nu mă consider vinovată. Soțul este și el foarte agitat și nervos. Noi trebuia să mergem undeva în vizită și acum trebuie să așteptăm. Pe viitor nu îmi mai vine să vin la vot. Îmi este și cald, nu este aer condiționat, nu este nici ventilator, nu este nimic. Reprezentanții nu mi-au oferit nici măcar un pahar cu apă, mi-au zis să stau jos să aștept.”, a adăugat ea.

Reprezentanţii secţiei de votare din municipiul Ploieşti nu au oferit încă o declaraţie oficială. Poliţia urmează să deschidă o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii acestei erori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Alegeri locale 2024 » "Mi s-au dat mai multe foi din astea, n-am știut". O femeie a votat de două ori, din greşeală, la o secţie de votare din Ploieşti