Antena Meniu Search
x

PNL spune că va avea propriul candidat dacă PSD îl va susţine pe Piedone. De ce nu-l vor liberalii pe Nicuşor Dan

Nicolae Ciucă a declarat că în cazul retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti, PNL va avea propriul candidat, dacă nu se va găsi un alt candidat comun, care să nu fie membru niciunuia dintre cele două partide. Preşedintele liberalilor a explicat ca electoratul PNL din Bucureşti nu ar fi de acord cu susţinerea lui Cristian Popescu Piedone, dar spune că PNL nu-l susţine nici pe Nicuşor Dan.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 12:29

PNL spune că va avea propriul candidat dacă PSD îl va susţine pe Piedone. De ce nu-l vor liberalii pe Nicuşor Dan
PNL spune că va avea propriul candidat dacă PSD îl va susţine pe Piedone. De ce nu-l vor liberalii pe Nicuşor Dan - Inquam Photos / George Călin

Alegeri locale 2024. Nicolae Ciucă a declarat, joi seară, la Digi 24, că electoratul PNL din Bucureşti nu ar fi de acord cu susţinerea lui Cristian Popescu Piedone pentru Primăria Bucureşti. Surse politice au spus pentru Observator că PSD ar fi propus sustinerea lui Cristian Popescu Piedone, dar PNL a refuzat această variantă.

"PNL va avea propriul candidat dacă va fi nevoie"

"Avem planul B, avem planul C. Cât de mult aş dori să devoalez un plam, dar nu o fac. Dacă va fi nevoie, PNL, într-o situaţie de extremă urgenţă, va avea propriul candidat, nu este o problemă", a declarat Nicolae Ciucă, întrebat ce se va întâmpla dacă medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi susţinut de coaliţie

Liderul PNL afirmă că există în partid resursa umană necesară, dar a reiterat ideea că se va ajunge la această situaţie doar într-o situaţie extremă. "Dacă identificăm un candidat comun din afara celor două partide este posibil să luăm o decizie în acest sens", a mai afirmat Ciucă.

Pe acelaşi subiect

De ce nu-l susţine PNL pe Nicuşor Dan

Întrebat de ce PNL nu-l susţine pe Nicuşor Dan, liderul PNL a explicat că formaţiunea a reuşit să determine o alianţă pentru europarlamentare şi pentru unele judeţe la alegerile locale.

"Ar fi absolut de neînţeles, atât timp cât Nicuşor Dan nu vrea să fie membru al PNL, să avem această alunecare către relevanţa candidturii sale către Primăria Bucureşti", a mai declarat Nicolae Ciucă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Alegeri locale 2024 » PNL spune că va avea propriul candidat dacă PSD îl va susţine pe Piedone. De ce nu-l vor liberalii pe Nicuşor Dan