Antena Meniu Search
x

Video SURSE: PSD insistă pentru retragerea lui Cătălin Cîrstoiu și îl vrea pe Piedone. PNL a negociat în secret cu Nicușor Dan

Va mai candida sau nu medicul Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei? Răspunsul îl vom afla zilele următoare, după ce managerul Spitalului Universitar va discuta cu premierul Ciolacu. PSD şi PNL caută deja înlocuitori. Social-democraţii l-ar prefera pe Cristian Popescu Piedone, iar liberalii îl curtează în secret pe Nicuşor Dan. În premieră, şi Robert Negoiţă a afirmat astăzi că ar putea lăsa Sectorul 3 pentru Primăria Capitalei.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 19:30

Vezi și
  • Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL Primăria Capitalei: Nu îmi pun problema să mă retrag. Eu am intrat în această cursă în urma discuțiilor cu domnul Marcel Ciolacu. Eu simt că va fi o luptă între mine și Nicușor Dan.

Managerul spitalului Universitar neagă acuzaţiile că ar fi directionat pacienti către o clinică privată, deţinută în acte de soție. În apărarea sa, Cătălin Cîrstoiu a postat un fragment dintr-o discuție privată între un pacient şi un reprezentant al clinicii. 

  • Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL Primăria Capitalei: Eu nu am luat niciodată pacienți de la Spital să îi duc la cabinetul privat. Până la urmă pacientul nu e un pion pe care îl iei și îl duci unde vrei tu. Pacientul alege unde vrea să meargă la o consultație. Și își asumă faptul că dacă merge în mediul privat plătește o taxă.

Legea le interzice managerilor spitalelor de stat să profeseze în paralel în clinici private

Pe acelaşi subiect
  • Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii: Ar trebui făcută o declarație pe propria răspundere a medicilor care lucrează în instituțiile publice că nu direcționează pacienți. Trebuie stabilite sancțiuni care să fie aplicabile. 

Potrivit ultimei declaratii de avere, familia Cîrstoiu a încasat aproape două milioane de lei sub formă de dividende de la firmele pe care le gestionează.

  • Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL Primăria Capitalei: Eu nu am avut nicio relație contractuală, dar nicio relație contractuală, remunerată sau neremunerată, cu o clinică privată.

Surse politice spun că PSD insistă pentru retragerea lui Catalin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală. Social-democrații vor să-l susțină pe Cristian Popescu Piedone, dar liderii PNL refuză.

  • Marcel Ciolacu, președinte PSD: Cred că nu putem merge mai departe dacă nu lămurim toate aceste acuzații. 

Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL Primăria Capitalei: Știți cum e povestea asta? Că și cum niște lupi în haina de oaie încearcă să transforme oaia în lup.

Cîrstoi, aproape de a pierde cursa pentru Primăria Capitalei. De scandalul din Coaliţie profită ceilalţi candidaţi

"Salut, oaie! Îți vorbește Peppa Pig! (...) Mă rog la Bunul Dumnezeu să le dea sănătate, imunitate la stafilococi și putere financiară pacienților care ajung, de nevoie, în spitalul tău și în clinica ta", a fost mesajul postat de candidatul PU-SL. Iar Nicuşor Dan a dezvăluit că a negociat cu liderii PNL, dar nu a vrut să dea detalii. 

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei: Am avut mai multe discuții, de-a lungul timpului, cu conducerea PNL. Nu o să spun eu niciodată ce am discutat.

Liderii Coaliției vor decide luni dacă medicul Cîrstoiu va fi înscris oficial în cursa pentru Primăria Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Alegeri locale 2024 » SURSE: PSD insistă pentru retragerea lui Cătălin Cîrstoiu și îl vrea pe Piedone. PNL a negociat în secret cu Nicușor Dan