Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Să rupem pisica odată". Alegătorii din două comune au mers iar la vot, după ce candidații la funcția de primar au ieşit la egalitate în 9 iunie

Alegeri locale 2024. Două comune din Transilvania, Cheţani şi Poşaga, au reluat ieri votarea pentru funcţia de primar. Asta după ce, la alegerile de pe 9 iunie, primii doi candidaţi din fiecare localitate au avut acelaşi număr de voturi. De data aceasta, însă, a fost cu noroc şi s-au anunţat câştigătorii alegerilor după numărarea voturilor. 

de Dorin Gâldău

la 24.06.2024 , 09:26

Încă de la primele ore ale dimineţii, localnicii din Cheţani, judeţul Mureş au aşteptat să le vină rândul pentru a pune din nou ştampila pe cel pe care îl consideră demn pentru funcţia de primar. După numai o oră şi jumătate, peste 100 de oameni s-au prezentat la urne.

Primar din Cheţani a câştigat un nou mandat, la o diferenţă de numai 6 voturi faţă de contracandidat

În total, 2.000 de alegători au fost aşteptaţi la votare pentru a decide viitorul primar al comunei. După numărătoarea paralelă, a venit şi rezultatul. Actualul primar al localităţii Cheţani a câştigat un nou mandat, la o diferenţă de numai 6 voturi faţă de contracandidatul său.

Vezi și

Localnici din Poşaga vor avea un nou primar

Şi în comuna Poşaga din judeţul Alba, oamenii au dat buzna dis-de-dimineaţă la vot, cu gândul să aleagă candidatul cel mai bun. După numărarea voturilor a reieşit faptul că localnicii din Poşaga vor avea un nou primar, care a câştigat alegerile cu 25 de voturi în plus faţă de actualul edil al comunei.

Dorin Gâldău Like
Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Alegeri locale 2024 » "Să rupem pisica odată". Alegătorii din două comune au mers iar la vot, după ce candidații la funcția de primar au ieşit la egalitate în 9 iunie