Antena Meniu Search
x

Alegeri parlamentare 2020. Gabriela Firea, nou mesaj după ce a votat la alegerile parlamentare 2020

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a votat duminică dimineaţa, la alegerile parlamentare 2020, la Colegiul Griviţa, din Bucureşti.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.12.2020, 16:50

Gabriela Firea a deschis secţia de votare la alegerile parlamentare 2020
Gabriela Firea a votat la Colegiul Griviţa, din Bucureşti - Facebook Gabriela Firea
  • Gabriela Firea a votat, la alegerile parlamentare 2020, la Colegiul Griviţa, din Bucureşti.
  • Gabriela Firea îşi doreşte "un guvern competent".

Imediat după ce şi-a exercitat dreptul la vot, fostul primar al Capitalei a postat un mesaj extrem de important şi pe pagina personală de Facebook.

Firea a precizat, printre altele, că îşi doreşte "să votăm pentru un guvern competent şi cu grijă pentru fiecare român".

Redăm mesajul integral transmis de Gabriela Firea: "Votez mereu cu gândul la oameni. Politicienii au această datorie. Eu nu o simt doar ca pe o datorie, este chiar motivul pentru care am intrat în politică. Ce se întâmplă acum în ţară, cu un guvern liberal şi un preşedinte partizan, implicat brutal în campania electorală, nu poate fi tolerat. Au minţit. Au înşelat încrederea oamenilor, i-au sărăcit, i-au umilit. Au dat vina pe bolnavi. Au gestionat dezastruos criza Covid refuzând cea mai eficientă soluţie: testarea. Au închis şcoli, biserici, teatre, pieţe, industria HoReCa. Au vrut alegeri în plină criză sanitară. Să votăm, aşadar, pentru un guvern competent şi cu grijă faţă de fiecare român".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Gabriela Firea, nou mesaj după ce a votat la alegerile parlamentare 2020