Antena Meniu Search
x

Alegeri parlamentare 2020. Kelemen Hunor a votat la alegerile parlamentare 2020: "Am votat pentru o stabilitate politică"

Kelemen Hunor, liderul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), a votat, duminică, la alegerile parlamentare 2020.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.12.2020, 16:41

Kelemen Hunor a solicitat oamenilor să voteze cât mai repede
Kelemen Hunor a votat în satul natal - Facebook Kelemen Hunor
  • Kelemen Hunor a votat în satul natal.
  • Liderul UDMR a solicitat oamenilor să voteze cât mai repede.

Kelemen Hunor şi-a exercitat dreptul în localitatea Cârţa, din judeţul Harghita, satul său natal.

De altfel, Kelemen Hunor a şi ţinut să precizeze că "am votat în localitatea Cârţa, aşa cum am votat mereu în ultimii 20 de ani".

Kelemen Hunor a mai anunţat că "am votat pentru o reprezentare puternică pentru comunitatea noastră. Aştept de la viitorul Parlament stabilitate politică, predictibilitate politică şi, bineînţeles, o aplecare, când e vorba de problemele cetăţenilor, şi mai puţine certuri inutile şi sterile. Aştept un buget, legea bugetului trebuie votată în acest an, imediat după instalarea Guvernului, aştept un buget extrem de bine fundamentat în care sănătatea, educaţia, investiţiile şi locurile de muncă vor fi susţinute şi protejate. Aştept o stabilitate politică prin care se poate face ceea ce are nevoie societatea românească".

Nu în ultimul rând, Hunor le-a solicitat oamenilor să meargă şi să voteze cât mai repede pentru că "se întunecă repede şi e mai frig seara".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Kelemen Hunor a votat la alegerile parlamentare 2020: "Am votat pentru o stabilitate politică"