Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lista AUR la alegerile parlamentare, Bucureşti: George Simion, primul la Camera Deputaţilor, urmat Becali şi fiica lui Corneliu Vadim Tudor

Partidul AUR a depus joi lista candidaţilor pe Bucureşti la alegerile parlamentare: George Simion, cap de listă la Camera Deputaţilor, iar Petrişor Peiu la Senat.

de Redactia Observator

la 17.10.2024 , 15:47

Lista AUR pentru alegerile parlamentare George Simion, primul la Camera Deputaţilor, urmat Becali şi fiica lui Corneliu Vadim Tudor Lista AUR pentru alegerile parlamentare George Simion, primul la Camera Deputaţilor, urmat Becali şi fiica lui Corneliu Vadim Tudor - Agerpresfoto

Alegeri parlamentare 2024. Lista AUR pe Bucureşti este deschisă la Camera Deputaţilor de George Simion, urmat de Gigi Becali, Mihai Enache şi Lidia Vadim Tudor. La Senat, pe primul loc este Petrişor Peiu, urmat de Nina Stelea, Octavian Bădescu şi Antonio Andruşceac.

AUR a depus lista candidaţilor pe Bucureşti la alegerile parlamentare 2024 , în care George Simion, preşedintele formaţiunii, este cap de listă la Camera Deputaţilor, urmat de George Becali iar fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, se află pe locul 4. "Sunt convins că vom obţine mult mai multe locuri de parlamentar decât în octombrie 2020, când nu ne ştia mai mult de 60% dintre români", a spus George Simion, liderul AUR, la depunerea candidaturilor.

AUR a depus lista de candidaţi pentru parlamentare

Articolul continuă după reclamă

"Sper să convingem românii în următoarea lună, până ajungem la vot pentru parlamentari, dezavuăm felul în care actuala coaliţie a ales să îşi bată joc de alegerile parlamentare şi prezidenţiale, nu înţelege nimeni când va fi alegerea pentru parlamentare, când va fi de prezidenţiale. Au comasat iniţial aceste alegeri ca să economisească bani la buget dar iată că tot 4 duminici vom merge la vot. Românii vor fi confuzi pentru că vor trebui să meargă trei duminici la vot, o alegere neinspirată", a mai afirmat Simion.

Pe acelaşi subiect

"Venim cu o formulă care combină profesioniştii, mulţi dintre ei sunt locul 1 la Senat în majoritatea judeţelor, cu membri AUR, cu cei care timp de patru ani au luptat pentru a opri fărădelegile sistemului USR-PNL-PSD-UDMR. (...) Ne arătăm nemulţumirea faţă de numărul mult prea mare de dosare, deci faţă de numărul mult prea mare de parlamentari. Românii au votat pentru a avea 300 de parlamentari şi, din păcate, şi în viitoarea legislatură numărul parlamentarilor nu va fi de 300. (...) Sunt bucuros că la Sălaj, de exemplu, avem o listă condusă de Valer Kovacs, un poliţist integru, demis de actuala conducere a Ministerului de Interne. Îl va contracandida acolo pe domnul Bode. Sunt bucuros că, la Bistriţa, activistul de mediu Tiberiu Boşutar se va lupta cu mafia comună PSD-PNL. Sunt bucuros că doamna Dorina Barcari, o specialistă în domeniul feroviar, dar şi o specialistă în pensii, a ales să deschidă lista la Senat, la fel la Timiş îl avem pe Florin Popovici, care până acum câteva luni a fost preşedintele Camerei de Conturi. Aceşti profesionişti vor fi dublaţi de tineri din cadrul organizaţiilor AUR", a  mai spus George Simion, în cadrul unei conferinţe de presă.

Petrişor Peiu a explicat că viitorii parlamentari AUR îşi propun stoparea plecării românilor din ţară şi prin asigurarea în ţară a perspectivei unor salarii mai bune.

"Explic în câteva cuvinte de ce candidăm sau cu ce gânduri candidăm. În primul rând, ne uităm la ce se întâmplă azi în ţară şi vedem trei pierderi catastrofale. Avem o pierdere de oameni, sunt câteva milioane de români care au plecat din ţară, avem o pierdere de bani în fiecare zi, avem un deficit comercial care probabil se va duce la 30 de miliarde de euro, avem un deficit de cont curent care probabil va depăşi 20 de miliarde de euro anul acesta şi avem şi o pierdere a pieţei naţionale, pierdere pe care o suferă companiile autohtone, companiile antreprenorilor români în favoarea unor companii multinaţionale. Şi noi vrem să stopăm aceste trei pierderi, aceste trei hemoragii catastrofale pentru România. Vrem să stopăm, în primul rând, plecarea românilor din ţară şi vrem să facem acest lucru oferindu-le aici perspectiva unor salarii mai bune. Unul din cele mai importante angajamente ale AUR este de a dubla în patru ani de zile salariul mediu net pe economie. Vrem în acelaşi timp să oprim hemoragia de capital, vrem să echilibrăm balanţa comercială a ţării, vrem să reducem deficitul bugetar şi vrem să înjumătăţim deficitul de cont curent al României în patru ani. Nu în ultimul rând vrem să recâştigăm sau să redăm piaţa naţională capitalului autohton, antreprenorilor noştri şi ne propunem pentru asta să dublăm în următorii patru ani cifra de afaceri a companiilor româneşti şi să dublăm avuţia financiară a fiecărui adult din România. Aşa să ne ajute Dumnezeu!", a subliniat Petrişor Peiu, în faţa Prefecturii Municipiului Bucureşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Alegeri parlamentare 2024 » Lista AUR la alegerile parlamentare, Bucureşti: George Simion, primul la Camera Deputaţilor, urmat Becali şi fiica lui Corneliu Vadim Tudor