Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cristian Diaconescu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale: "Independent nu înseamnă singur"

Cristian Diaconescu vrea să candideze la alegerile prezidențiale. Prin intermediul unui mesaj video, fostul ministru de Externe anunță că a început să strângă semnături. Am decis să candidez la preşedinţia României ca independent, a transmis Diaconescu.

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 10:02

Cristian Diaconescu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale: "Independent nu înseamnă singur"
Cristian Diaconescu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale: "Independent nu înseamnă singur" - Facebook

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, și-a anunțat pe Facebook candidatura la președinția României. „Am decis să candidez la preşedinţia României ca independent. Independent nu înseamnă singur. Sunt împreună cu românii şi ei sunt alături de mine şi eu alături de ei”, a spus Cristian Diaconescu.

Pentru a-și depune candidatura, Diaconescu are nevoie de un număr important de semnături de susținere. De aceea, el cere ajutorul românilor. „Putem depune o candidatură, dar avem nevoie de peste 200.000 de semnături. Piedici în calea candidaţilor independenţi sunt multiple. Nu este deloc uşor, am început deja strîngerea de semnături”, a precizat Cristian Diaconescu.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Cristian Diaconescu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale: "Independent nu înseamnă singur"