Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la BEC. Cererea sa va fi examinată la ora 18:00

Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenţiale, după ce i-a fost invalidată de CCR ieri, anunţă Toni Greblă, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente şi membru al Biroului Electoral Central. Cererea sa va fi examinată de BEC la ora 18:00.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 15:03

Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la BEC. Cererea sa va fi examinată la ora 18:00 Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la BEC. Cererea sa va fi examinată la ora 18:00 - Hepta

"Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura sâmbătă, la 23,50. Termenul de depunere a candidaturilor a expirat azi-noapte, la ora 24,00, iar dânsa a depus la 23,50, deci în termen. Nu a mai depus semnăturile, a depus dosarul de candidatură fără semnături. Biroul Electoral Central se pronunţă în 24 de ore asupra candidaturilor, iar astăzi, la ora 18,00, BEC se va pronunţa pe candidatura lui Ludovic Orban, care a fost depusă ieri după-masă, spre seară, şi pe a Dianei Şoşoacă. După şedinţă, BEC va da un comunicat de presă", a declarat Greblă pentru AGERPRES.

Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la BEC

Curtea Constituţională a României a admis, sâmbătă, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate de două persoane şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr. 18/D din 3 octombrie 2024 privind înregistrarea candidaturii şi a semnului electoral ale Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidenţiale.

Articolul continuă după reclamă

Curtea Constituţională a României a admis, sâmbătă, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate de două persoane şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr. 18/D din 3 octombrie 2024 privind înregistrarea candidaturii şi a semnului electoral ale Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile pentru preşedintele României din anul 2024.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la BEC. Cererea sa va fi examinată la ora 18:00