Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video EXCLUSIV. Planurile lui Mircea Geoană după plecarea din NATO. "Cred în continuare că va fi anul independenţilor"

Mircea Geoană şi-a anunţat demisia din funcţia de secretar general adjunct al NATO. În scurt timp va face anunţul despre candidatura la alegerile prezidenţiale. Fără un partid în spate, intră în cursă ca independent. 

de Cristi Popovici

la 03.09.2024 , 19:50

Mircea Geoană a renunţat la statutul de numărul doi din NATO după un mandat de cinci ani. Demisia lui Mircea Geoană din funcția de Secretar General Adjunct al Nato intră în vigoare peste aproximativ o săptămână, atunci când va avea loc și o ceremonie de rămas bun, la sediul NATO de din capitala Belgiei. În aceeași perioadă, acesta va face și anunţul privitor la candidatura la prezidenţiale.

"Imediat după ce termin aici, evident voi reveni acasă și de acolo vom începe să discutăm despre următorul capitol din viață mea și sper eu un capitol frumos din viață României", a declarat Mircea Geoană.

Al patrulea nume cu şanse reale

Vezi și

Surse Observator spun că după ceremonia de rămas bun de la NATO, Mircea Geoană va anunţa oficial că va candida la alegerile prezidenţiale. După Nicolae Ciucă, președintele PNL, premierul Marcel Ciolacu și liderul AUR George Simion, Mircea Geoană este al patrulea nume pe care sondajele îl creditează cu șanse reale la cea mai înaltă funcție în stat. Se anunță așadar o campanie electorală interesantă în vederea alegerilor programate la finalul lui noiembrie și începutul lunii decembrie.

Pe acelaşi subiect

Mircea Geoană va candida ca independent

Mircea Geoană va candida ca independent. "Cred în continuare că va fi anul independenților și sunt convins că lumea așteaptă o schimbare. Am fost 5 ani ambasador în America, 5 ani la NATO, cred că și alte funcții importante în statul român tot în mandate de 5 ani se măsoară", a mai precizat Mircea Geoană.

Alegerile prezidenţiale sunt programate pe 24 noiembrie şi 8 decembrie. 

Cristi Popovici Like

Nu poți să fii jurnalist dacă nu iubești adrenalina, provocările și, mai ales, oamenii. Este una dintre cele mai palpitante meserii din lume.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » EXCLUSIV. Planurile lui Mircea Geoană după plecarea din NATO. "Cred în continuare că va fi anul independenţilor"