Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marcel Ciolacu şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale. Mesaj în interiorul partidului

Marcel Ciolacu s-a decis. Premierul i-a anunţat pe liderii PSD că va intra în cursa prezidenţială. Anunţul a fost făcut deocamdată în interiorul partidului, dar aşteptam din moment în moment şi anunţul oficial, după ce Marcel Ciolacu a filmat în această dimineaţă un videoclip prin care îşi va anunţa candidatura.

de Marius Gîrlaşiu

la 20.08.2024 , 14:05

Marcel Ciolacu s-a decis: vrea la Cotroceni, aşa cum anunţa Observator încă de vineri. Liderul PSD şi-a anunţat azi dimineaţă colegii din partid că a decis să-şi depună candidatura la alegerile prezidenţiale. "Sunt pregătit să-mi asum responsabilitatea de a fi preşedintele tuturor românilor", este mesajul pe care Marcel Ciolacu l-a transmis în urmă cu puţin timp către liderii judeţeni ai PSD. 

Ciolacu intră în bătălia pentru Cotroceni

În ultima perioadă Ciolacu a purtat discuţii cu mai mulţi lideri influenţi de la vârful PSD, dar şi cu primari şi cu lideri judeţeni. Ciolacu a decis să candideze după ce Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Vasile Dîncu sau Gabriela Firea au pus presiune pe el pentru a respecta tradiţia ca preşedintele PSD să fie şi candidatul la Cotroceni.

Vezi și

Ciolacu a anunţat luni seară un plan pentru dezvoltarea României în următorii patru ani. Este şi ceea ce am putea numi platforma sa electorală pe care o va prezenta românilor în campanie. 

Pe acelaşi subiect

Anunţul lui Ciolacu vine cu patru zile înainte de Congresul PSD în care se va alege noul preşedinte al formaţiunii şi va fi validat candidatul la alegerile prezidenţiale. În mesajul intern către social-democraţi, premierul Ciolacu transmite  că a vrut să se afle despre această decizie de la el, personal, şi nu de la televizor.

Mesajul lui Ciolacu, către colegii din partid

"Vă salut, sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulţi dintre domneavoastră, am luat decizia să candidez la preşedinţia României. Am vrut să aflaţi asta de la mine şi nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România, aşa cum am arătat la toate alegerile din acest an. Sunt sigur că, împreună, vom reuşi să recâştigăm preşedinţia, după 20 de ani. Sâmbătă, la Congres voi prezenta planul meu pentru România. Sper din toată inima să îmi acordaţi onoarea de a lupta în numele dumneavoastră şi al românilor, pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. România are nevoie de stabilitate şi echilibru. Contez pe voi toţi şi vă aştept alături de campania noastră. Vă mulţumesc!", le-a transmis Ciolacu marţi colegilor din partid într-un mesaj audio. 

Marius Gîrlaşiu Like

Jurnalism înseamnă să publici tot ceea ce alții - de regulă liderii politici - nu vor să fie publicat. Orice altceva înseamnă doar Relații Publice. Nu am spus-o eu, a spus-o marele scriitor britanic George Orwell.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Marcel Ciolacu şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale. Mesaj în interiorul partidului