Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Marcel Ciolacu şi-a lansat, oficial, "Proiectul pentru România". Ce le-a promis românilor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a lansat astăzi, oficial, "Proiectul pentru România". Candidatul la preşedinţie le-a promis românilor o economie mai puternică, mai multe autostrăzi, dar şi o ţară care nu va fi atrasă în niciun război. 

de Redactia Observator

la 20.10.2024 , 14:35

"În următorii 5 ani putem fi a 10-a economie a Uniunii Europene. Și acesta trebuie să fie obiectivul nostru strategic! Dar, pentru asta, nu avem timp de pierdut. Trebuie să începem, de acum, să construim o economie puternică. Pentru că economia este temelia oricărui stat sigur și prosper. Fără o economie puternică, nu putem vorbi nici de venituri mai mari, nici de servicii de sănătate și educație de calitate și nici de bani pentru sport. În plus, doar printr-o economie consolidată, putem ajunge la masa deciziilor pe plan extern", a declarat Marcel Ciolacu.

Ce obiective urmăreşte Marcel Ciolacu

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anunţat, duminică, la evenimentul de lansare oficială a candidaturii sale la Preşedinţia României, că are un plan pentru dezvoltarea României şi propune un set de priorităţi naţionale cu cinci obiective. Acestea sunt: creşterea veniturilor şi a puterii de cumpărare, reindustrializarea ţării, finalizarea autostrăzilor, şanse egale la educaţie şi sănătate, respect pentru românii din Diaspora. De asemenea, Ciolacu a adăugat că îşi mai propune protejarea tinerilor de consumul de droguri şi stoparea declinului demografic, scrie news.ro.

Vezi și

”Eu cred că următorii cinci ani sunt vitali pentru dezvoltarea României. De aceea, îmi propun un parteneriat real între Preşedinte şi Guvern pentru a întări economia. Voi fi acolo unde oamenii au nevoie.

Pe acelaşi subiect

În acest sens, am pregătit acest plan pentru România. Un set de priorităţi naţionale cu cinci obiective fundamentale: creşterea veniturilor şi a puterii de cumpărare, reindustrializarea ţării, finalizarea autostrăzilor, şanse egale la educaţie şi sănătate, respect pentru românii din Diaspora.

În egală măsură, acest plan abordează şi teme fundamentale pentru a putea construi un viitor mai sigur al naţiunii noastre: protejarea tinerilor de consumul de droguri şi stoparea declinului demografic”, a transmis, duminică, Marcel Ciolacu, în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii. 

El a precizat că îi va aduce lângă el pe toţi cei care pot contribui la realizarea acestui plan, indiferent de apartenenţa lor politică sau ideologică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Marcel Ciolacu şi-a lansat, oficial, "Proiectul pentru România". Ce le-a promis românilor