Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mircea Geoană, atacat de Marcel Ciolacu după lansarea candidaturii. "Ce nu îmi place este ipocrizia"

Proaspăt plecat de la NATO, Mircea Geoană, a făcut astăzi anunţul oficial - candidează ca independent la preşedinţie - şi a lansat clipul electoral. Principalul lui Contracandidat, premierul Ciolacu, nu a stat degeaba. A făcut baie de mulţime în Piaţa Obor.

de Marius Gîrlaşiu

la 11.09.2024 , 19:21

Premierul Ciolacu a început să strângă semnături de la simpatizanţi în cea mai aglomerată piaţă din Bucureşti. Alături de el au fost doi primari de sector, care au mobilizat electoratul. În acelaşi timp, Mircea Geoană anunţa pe Facebook că va candida la Cotroceni şi lansa clipul electoral. "Puteam sa va propun o tara perfecta. Sa ma prezint drept politicianul perfect. Sa va spun ca toate problemele noastre vor disparea peste noapte, dar stim ca nu asta este realitatea", a spus Mircea Geoană.

În ultimii 20 de ani, PSD şi-a devorat politic toţi liderii care au pierdut finala prezidenţială

Marcel Ciolacu i-a dat o replică de la distanţă. Îl deranjează că se prezintă candidat independent. "Ce nu imi place la Mircea Geoana este ipocrizia. Tot ce a realizat in toata viata dansului a datorat apartenentei la un partid", a declarat Marcel Ciolacu. "Nu e o surpriza, e o problema pentru partidele sistem, e o problema pentru candidatii partidelor sistem, pentru ca in acest moment, chiar fara partid, domnul Geoana este un candidat de turul doi", a declarat Cristian Pîrvulescu, analist politic.

Vezi și

"Eu nu intru în competiție cu cei mai frumoși fiindcă aș fi cel mai urât dintre frumoși. Da, consider ca in acest moment candidez de a fi cel mai frum dintre urati", a declarat Marcel Ciolacu. Până acum avem 10 candidaţi care s-au înscris în cursa pentru Palatul Cotroceni. După 5 ani la vârful NATO, Mircea Geoană joacă un rol de independent în bătălia pentru Palatul Cotroceni. Fostul lider PSD caută o revanşă simbolică, la 15 ani distantă de la înfrângerea din 2009, atunci când a fost preşedinte pentru o noapte. La rândul său, Marcel Ciolacu riscă totul în cursa prezidentială.

În ultimii 20 de ani, PSD şi-a devorat politic toti liderii care au pierdut finala prezidentială. De cealaltă parte, Nicolae Ciucă îsi joacă si el destinul politic. Dacă va capitula in acest război, fostul sef al Armatei ar putea pierde inclusiv sefia partidului. Elena Lasconi are si ea o misiune ingrată. Sefa USR si-ar dori un loc în finala prezidentială. Acolo unde ar vrea să ajungă si liderul AUR George Simion. Cel care îsi împarte electoratul cu Diana Sosoacă.

Marius Gîrlaşiu Like

Jurnalism înseamnă să publici tot ceea ce alții - de regulă liderii politici - nu vor să fie publicat. Orice altceva înseamnă doar Relații Publice. Nu am spus-o eu, a spus-o marele scriitor britanic George Orwell.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Mircea Geoană, atacat de Marcel Ciolacu după lansarea candidaturii. "Ce nu îmi place este ipocrizia"