Antena Meniu Search
x

Video Mircea Geoană se vrea candidat independent la alegerile prezidenţiale: "Eu am fost la partid, ce să mai caut"

Numărul doi din NATO, Mircea Geoană, dă semnalul că va candida ca independent la alegerile prezidenţiale, cu toate că l-au curtat mai multe partide. Deşi este pe primul loc în sondaje despre preferinţa la vot, fostul preşedinte PSD nu şi-a anunţat oficial candidatura, dar ia în calcul acest lucru. Mircea Geoană a candidat la Cotroceni şi în 2009. 

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 21:01

Vezi și

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană, fost preşedinte al PSD, afirmă că, dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al României, va candida independent, pentru că este ”nedependent” de formaţiunile politice.

Mircea Geoană se vrea candidat independent la alegerile prezidenţiale

Mircea Geoană: Eu am fost la partid, ce să mai caut la partid. Eu am spus şi o spun încă o dată pe toate cifrele, pe toate sondajele, în clipa de faţă, un candidat independent care poată să reprezinte întreaga naţiune, nu doar un partid are o şansă mai mare să câştige prezidenţialele decât un candidat de partid. Anul acesta va fi anul independenţilor în politica românească. Da, este un dubiu în continuare pentru că eu am făcut sportul ăsta. Atâta vreme cât sunt la NATO nu am cum să fac un astfel de anunţ şi nu este corect faţă de meseria şi jobul meu să fac un astfel de lucru. Nu voi pleca odată cu secretarul general, voi pleca mai devreme, la momentul oportun, sau mai târziu, în momentul în care cu noul secretar general vom conveni să recrutăm un al doilea om.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Mircea Geoană se vrea candidat independent la alegerile prezidenţiale: "Eu am fost la partid, ce să mai caut"