Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

Avem parte de un duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, competiţie ce se va desfăşura în perioada 2-7 iulie, exclusiv în AntenaPLAY. La startul turneului, România are patru reprezentante pe tabloul feminin.

de Redactia Observator

la 03.07.2024 , 14:05

- Profimedia

Două dintre ele se întâlnesc însă în prima rundă. Este vorba de Eliza Samara şi Andreea Dragoman. Învingătoarea se va duela în runda a doua cu Shin Yubin, cea care a bătut-o pe Bernadette, în primul tur de la WTT Champions Chongqing 2024. Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY

Adina Diaconu va juca şi ea în turul 1 cu Suthasini Sawetta, iar învingătoarea va avea parte în turul secund de un duel cu Jeon Jihee.

Bernadette Szocs e singura sportivă din România care e cap de serie la Bangkok şi care va intra la masă abia în turul secund. Acolo, ea va juca împotriva învingătoarei dintre Hoi Kem Doo ţo Yashaswini Ghorpa.

Articolul continuă după reclamă

Pe tabloul feminin, vom avea parte de o luptă aprigă, ţinând cont că la startul competiţiei se vor afla nume de top, precum Hina Hayata, Chen Xingtong, Shin Yubin sau Miwa Harimoto.

Premii importante la WTT Star Contender Bangkok 2024

Turneul este unul important şi din punct de vedere financiar, dar şi pentru punctele acordate. Dotată cu premii totale de 250.000 de dolari, întrecerea de la Bangkok le aduce campionilor 10.000 de dolari şi 600 de puncte în clasamentul mondial.

Finaliştii de pe cele două tablouri vor încasa câte 7.500 de dolari şi vor primi şi 420 de puncte, iar semifinaliştii vor pune mâna pe 4.000 de dolari şi 210 puncte în ierarhia mondială.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » AntenaPLAY » Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2