Antena Meniu Search
x

Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024

Eliza Samara – Wang Yidi şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz sunt meciurile româncelor din optimile WTT Champions Incheon 2024, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY, până pe 31 martie.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 17:24

Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024
- Profimedia

Samara şi Szocs au câştigat deja câte un meci în Coreea de Sud şi vor lupta acum pentru sferturile de finală ale turneului cu premii totale de 300.000 de dolari, la care participă cele mai mari nume din tenisul de masă mondial.

Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40)

Cele două sportive care reprezintă România vor evolua vineri: prima care va intra la masă la Incheon va fi Eliza Samara (34 de ani), care va avea parte de o partidă de foc cu ocupanta locului 3 mondial, Wang Yidi, de la ora 07:30 (ora României).

Imediat după acest meci, de la ora 08:40, se vor întâlni ocupantele locurilor 9 şi 10 mondial, Bernadette Szocs şi Adriana Diaz. Ambele meciuri vor fi exclusiv în AntenaPLAY. „Bernie” a trecut de Hana Goda (3-0), în primul tur, în timp ce Samara a bătut-o în decisiv pe Lily Zhang.

Pe acelaşi subiect

„Nu este niciodată uşor, primul meci este întotdeauna greu pentru că îţi ia ceva timp să te obişnuieşti cu masa şi cu mingile. Mai jucasem cu ea în două rânduri şi câştigasem ambele partide, deci am fost pozitivă. Am încercat să mă concentrez pe jocul meu şi pe tactica mea. Nu m-a interesat ce adversară am avut în faţă. Am încercat să joc cât mai bine. Să fii în circuit la vârsta ei e cel mai bine, pentru că nu ai presiune. Nu îi este frică de nimeni. A fost foarte concentrată şi a fost pozitivă până la ultimul punct”, a spus Szocs, citată de worldtabletennis.com.

WTT Champions Incheon 2024, în AntenaPLAY

Turneul ce se va desfăşura în perioada 27-31 martie va avea premii totale de 300.000 de dolari. Câştigătorul va primi un cec de 15.000 de dolari, finalistul va câştiga 10.000 de dolari, iar semifinaliştii vor încasa câte 7.500 de dolari.

De asemenea, turneul va avea un impact şi în clasamentul mondial, ţinând cont că învingătorul va beneficia de 1.000 de puncte, finalistul va primi 700 de puncte, iar semifinaliştii vor adăuga zestrei actuale 350 de puncte.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » AntenaPLAY » Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024