Antena Meniu Search
x

Cupa Mondială de haltere e live în AntenaPLAY. România luptă pentru medalii şi pentru calificarea la Jocurile Olimpice

Cupa Mondială de haltere e live în AntenaPLAY în perioada 31 martie – 11 aprilie. Competiţia se va desfăşura în Thailanda şi are o miză uriaşă, locurile la Jocurile Olimpice 2024.

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 16:45

Cupa Mondială de haltere e live în AntenaPLAY. România luptă pentru medalii şi pentru calificarea la Jocurile Olimpice
- Profimedia

Aceasta este a patra ediţie a competiţiei, după cele din 2019 (Fuzhou, Tianjin) şi cea din 2020 (Roma). Întrecerea va aduce la start numele mari din haltere, sub egida Federaţiei Internaţionale de Haltere.

Cupa Mondială de haltere e live în AntenaPLAY. România luptă pentru medalii

România va avea patru reprezentanţi la Cupa Mondială de Haltere din Thailanda. Este vorba despre Valentin Iancu (61 kg), Mihaela Cambei (55 kg), Andreea Cotruţa (59 kg) şi Loredana Toma (71 kg).

Loredana Toma şi Mihaela Cambei au şanse uriaşe de a obţine calificarea oficială la Jocurile Olimpice 2024, în urma întrecerii din Thailanda. La Paris speră să ajungă şi Andreea Cotruţa, care are însă nevoie de o performanţă consistentă. Cambei a fost declarată cea mai bună sportivă din 2023, de către Federaţia Europeană de Haltere. Românca nu concepe să nu revină de la Jocurile Olimpice cu o medalie.

Pe acelaşi subiect

„Obiectivul meu este să nu mă întorc cu mâna goală, să mă întorc cu una din medaliile olimpice. Nu eu am ales sportul, sportul m-a ales pe mine. De aceea mă aflu în postura de a fi cea mai bună. A meritat sacrificiul, de mică mi-am dat seama că acest sport este pentru mine. De când m-am apucat de acest sport am fost concentrată pentru a fi cea mai bună. Voi sărbători medaliile antrenându-mă, ca de obicei. Urmează Olimpiada de la Paris 2024 şi nu vreau să ratez nicio zi de antrenament”, spunea recent Cambei, citată de Federaţia Română de Haltere.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » AntenaPLAY » Cupa Mondială de haltere e live în AntenaPLAY. România luptă pentru medalii şi pentru calificarea la Jocurile Olimpice