Antena Meniu Search
x

Noul serial disponibil în AntenaPLAY care te va cuceri. O echipă de polițiști dedicați riscă totul pentru a face lumină în cazuri tulburătoare

Dacă eşti pasionat de serialele cu poliţişti şi îţi place să stai cu sufletul la gură până la rezolvarea unui caz misterios, atunci "Desaparecidos" e exact ce îţi trebuie. Serialul spaniol, care îi are în rolurile principale pe actorii Michelle Calvó, Juan Echanove, Maxi Iglesias, Amanda Ríos, Chani Martín și Elvira Mínguez este disponibil din luna august în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 16:43

"Desaparecidos" - o echipă de polițiști specializați în cazuri de dispariții inexplicabile. Fiecare episod îi provoacă pe acești eroi să pătrundă în mințile infractorilor, să analizeze indicii înspăimântătoare și să descopere adevărul tulburător din spatele fiecărui caz.

Fie că este vorba despre persoane dispărute fără urmă, indicii criptice lăsate în urmă sau conspirații întunecate, acești polițiști dedicați își riscă totul pentru a aduce lumină în tenebrele fiecărei povestiri. "Desaparecidos" îi prezintă pe actorii Michelle Calvó, Juan Echanove, Maxi Iglesias, Amanda Ríos, Chani Martín și Elvira Mínguez în rolurile principale.

Michelle Calvó este recunoscută pentru "Amar en tiempos revueltos", "Yo quisiera" și "Secretos de Estado". Juan Echanove a apărut anterior în mini-seria "El Cid" și în "Cuéntame cómo pasó". Chani Martín a jucat în "Labirintul lui Pan", "Just Before Christ" sau "Sky Rojo".

Poate cel mai cunoscut membru al distribuției serialului "Dissapeared" este Maxi Iglesias. Acesta și-a început cariera în 2005, în "Hospital Central", apoi a continuat cu "Cuéntame cómo pasó" și "Amar en tiempos revueltos". Faima internațională a dobândit-o datorită prestațiilor din "Física o química", "Valeria", "Dueños del Paraíso", "Velvet" și "Toy Boy".

Pe acelaşi subiect

Desaparecidos, cel mai nou serial spaniol disponibil integral în AntenaPLAY

Povestea începe cu sosirea personajului interpretat de Michelle Calvó, Sonia Ledesma, în unitatea coordonată de Santiago Abad (Juan Echanove). Însăși protagonisa a suferit în urma dispariției unei persoane dragi, așa că își transformă noul loc de muncă într-o a doua familie.

Primul sezon al serialului "Desaparecidos" este disponibil integral în AntenaPLAY din 7 august, iar începând cu 21 august, în fiecare zi de luni, va fi disponibil câte un nou episod din sezonul al doilea.

Ce vezi în august în AntenaPLAY. Filme, seriale și competiții sportive pe care trebuie să le urmărești

Oferta AntenaPLAY este disponibilă nu doar pe un televizor, ci și pe telefon sau tabletă, iar lista pregătită pentru luna august conține titlurile ideale pentru o lună toridă de vară. 15 filme noi, românești și internaționale, apar în luna august în AntenaPLAY. Printre ele se regăsesc titlurile "Ma Ma", "Todos lo saben", "The Square", "A Marriage Made In Heaven", "April's Flowers", "Light Outside", "Illegal Dreams", "Until They Bury Us All" sau "Dolor y Gloria".

Revin în platformă producții de succes marca Antena 1 - "Mireasa" și "Lia - soția soțului meu", iar spre final de lună debutează o super-comedie: "Lasă-mă, îmi place! Camera 609".

În luna august, trăiește live-ul pe AntenaPLAY cu cele mai tari competiții sportive! Cătălin Chirilă merge la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, în perioada 23-27 august, iar competiția poate fi urmărită în platforma de streaming și video on demand.

Serie B revine în AntenaPLAY cu noul sezon, care va debuta pe 19 august. Dennis Man, Valentin Mihăilă, Ionuţ Nedelcearu sau Marius Marin luptă etapă de etapă pentru promovarea în Serie A.

Patru super gale sunt in AntenaPLAY in august: Hexagone MMA 8 (4 august), Combate Global 13 (13 august), Glory 87 (19 august) şi Combate Global 14 (27 august). Românul Ristea promite spectacol în Glory 87. De asemenea, sportul din AntenaPLAY propune şi Speedway, care revine cu etapa din Germania, de pe 5 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » AntenaPLAY » Noul serial disponibil în AntenaPLAY care te va cuceri. O echipă de polițiști dedicați riscă totul pentru a face lumină în cazuri tulburătoare