Antena Meniu Search
x

Ce vezi în august în AntenaPLAY. Filme, seriale și competiții sportive pe care trebuie să le urmărești

Fie că ești plecat în concediu, fie că stai acasă, folosește luna august ca pretext pentru a-ți oferi câteva momente de respiro cu producții video de nota 10. AntenaPLAY îți vine în ajutor cu filme, seriale și competiții sportive fresh!

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 11:14

Ce vezi în august în AntenaPLAY. Filme, seriale și competiții sportive pe care trebuie să le urmărești
- Antena 1

Oferta AntenaPLAY este disponibilă nu doar pe un televizor, ci și pe telefon sau tabletă, iar lista pregătită pentru luna august conține titlurile ideale pentru o lună toridă de vară.

Nu știi la ce filme sau seriale să te mai uiți? Ai nevoie de inspirație pentru cele mai tari show-uri ale momentului? Iată propunerile AntenaPLAY.

Promotoare a industriei cinematografice de la noi din țară, AntenaPLAY aduce abonaților pelicula "Miracol", disponibilă din 1 august în platformă. Cu Ioana Bugarin și Emanuel Pârvu, producția este împărțită în două capitole, care spun pe rând poveștile călugăriței Cristina și a inspectorului de poliție Marius. În moduri neașteptate, destinul lor se întrepătrunde și îi schimbă în moduri misterioase pe ambii.

Mai multe detalii pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » AntenaPLAY » Ce vezi în august în AntenaPLAY. Filme, seriale și competiții sportive pe care trebuie să le urmărești