Antena Meniu Search
x

Noutățile lunii iulie în AntenaPLAY

A început sezonul vacantelor și o dată cu bagajele pentru concediu nu uita să îți pregătești și abonamentul AntenaPLAY. Luna iulie aduce o serie de noutăți: seriale, filme și competiții sportive pe care vrei să le iei cu tine în vacanță.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 16:23

Noutățile lunii iulie în AntenaPLAY
Noutățile lunii iulie în AntenaPLAY

Vara incendiară începe cu noul sezon Insula Iubirii iar în AntenaPLAY, pe lângă episoadele integrale mai poți urmări o mulțime de imagini care nu sunt difuzate la TV. La Insula Iubirii Extra vezi dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului, Bonfire integral. Insula Iubirii PLUS aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite. Întră în casa fetelor și a băieților și vezi imagini exclusive, nedifuzate la TV.

Un nou super serial, o nouă poveste a zilelor noastre: A Piece of Your Mind

Pentru iubitorii de seriale k-drama un nou serial coreean intră în luna iulie în AntenaPLAY:  A Piece of Your Mind. Serialul este produs în anul 2020, are 12 episoade a cate 60 de minute fiecare și în fiecare duminică începând cu 2 iulie va fi difuzat un nou episod. Povestea drama-romance este o poveste a zilelelor noastre: Ha Won (Jung Hae In), programator AI (inteligență artificială), fondatorul compa-niei A&H, muncitor și cu un suflet bun și Han Seo Woo (Chae Soo Bin), inginer de sunet la un studio de muzică clasică, o fata singură, fară familie, care își păstrează atitudinea pozitivă. Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste din care nu vor lipsi clipele emoționante și momentele amuzante. 

Roata Vedetelor ediție aniversara

Pentru că AntenaPLAY împlinește 10 ani anul acesta, surprizele se vor tine lanț în următoarea perioadă. Vom începe cu un sezon aniversar cu totul special al emisiunii Roata Vedetelor, producția originală AntenaPLAY. Beatrice a fost "acasă" la vedetele tale favurite, chiar în studiourile lor unde filmează emisiunile și vă prezintă în 11 episoade cele mai interesante intreviuri.  Veți avea ocazia să vedeți imagini exclusive cu unele dintre cele mai importante momente din ultimii 10 ani iar vedetele care au răspuns provocării sunt: Răzvan și Dani, Ramona și Florin Ristei, Pepe și Alina Pușcaș, Andrei Ștefănescu, Criss Ciobanașu, Simona Gherghe, Radu Vâlcan, Andreea Țopan.

Filmele lunii iulie sunt pentru toate gusturile: comedie, romance și acțiune. Cele două comedii românești mult așteptate de abonații AntenaPLAY: Nunti, botezuri și înmormântări și Pup-o, mă 3 vor avea lansarea la începutul lunii iulie. Pentru iubitorii filmelor de acțiune vor intra: The take down și Bordercross plus două filme romantice: My sweet holiday și The ultimate life.

Nunti, botezuri și înmormântări

Cosmin (Șerban Pavlu) decide să cumpere un teren, într-o zonă aparent „liniștită”, în speranța că-l va vinde și va avea profit. Află de existența unui club, lângă proprietatea recent cumpărată, deținut de Gorgea (Gheorghe Ifrim), care organizează nunți și botezuri. Pentru că liniștea îi este perturbată mereu, Cosmin pornește un adevărat război împotriva lui Gorgea, care se lasă și cu o înmormântare.

Pup-o, mă 3 - Ouăle, franceza și ardelenii

E ultima șansă a lui Tică (Alin Panc) să pupe o mândră de Ziua Lânii, pentru a-și găsi aleasa inimii. Lucrurile se complică neașteptat când își fac apariția un popă străin, o franțuzoaică feministă, care vrea să împiedice cu orice preț Ziua Lânii, și trei tinere, care ajung întâmplător la stână. Filmul Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii e disponibil în curând în AntenaPLAY!

My sweet holiday

Sadie (Malone Thomas) se întoarce acasă de Crăciun, după ce iubitul ei le anulează planurile de vacanță. Află că părinții săi au vândut afacerea familiei și acceptă, cu greu, să îl învețe pe noul proprietar tot ce știe despre ciocolată. Dar iubirea apare când se așteaptă mai puțin.

The take down

Când Jack (Jack Jagodka), un asasin plătit din Londra, primește șansa de a-și re-cupera viața și oportunitatea de a-și salva fiica, trebuie să facă față unei curse contracronometru, în care are doar două opțiuni: să ucidă sau să fie ucis.

Bordercross

Fost boxer, Danny "Boy" Jackson (Lorenzo Lamas) realizează că fiul său a fost răpit de traficanți și dus în Orientul Mijlociu. Cu doar câteva ore rămase, Danny trebuie să renunțe la pensionare și să își salveze copilul.

The ultimate life

Jason (Logan Bartholomew) se află într-o luptă continuă: se chinuie să conducă fundația bunicului său, trebuie să facă față rudelor lacome și e pus în fața faptului împlinit când iubita să decide să plece într-o călătorie. Totul se schimbă în mo-mentul în care găsește jurnalul bunicului său.

Mireasa: Confesiuni - sezon nou exclusiv în AntenaPLAY

Pentru fanii Mireasa anunțăm și emisiunea Mireasa: Confesiuni, o producție originală AntenaPLAY.  Poți urmări interviuri cu foști concurenți și afla cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.

În iulie, trăiește LIVE-ul în AntenaPLAY

David Popovici e pregătit să scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot, ce se vor desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka. Românul de 18 ani este vedeta incontestabilă a competiţiei. Toate cursele la care vă lua parte David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka vor fi live exclusiv în AntenaPLAY.

Nu doar David Popovici va face spectacol în AntenaPLAY, în luna iulie. Sportul va fi reprezentat în platforma AntenaPLAY şi de patru gale de fight de mare interes. Gala PFL de la Berlin (8 iulie), Combate Global 11 (9 iulie), Combate Global 12 (17 iulie) şi Hexagone MMA 10 (29 iulie) sunt cele patru evenimente de fight pe care nu trebuie să le ratezi.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » AntenaPLAY » Noutățile lunii iulie în AntenaPLAY