Antena Meniu Search
x

Ce preţ are o micro-maşină în România. Microlino este noua senzaţie de pe şoselele din ţara noastră

Din lipsă de spaţiu şi a unor locuri de parcare, tot mai mulţi români apelează la mijloace de transport cât mai mici, astfel că au început să mizeze inclusiv pe produsele celor de la Micro Mobility Systems.

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 10:32

Tot mai multe Microlino au apărut inclusiv pe străzile din România
Tot mai multe Microlino au apărut inclusiv pe străzile din România - Profimedia
  • Tot mai multe Microlino au început să apară şi pe străzile din România.

Micro Mobility Systems este o companie elveţiană înfiinţată în 1996, de Wim Ouboter, şi care s-a specializat, mai ales în ultimii ani, pe producerea de vehicule adaptate la un trafic infernal.

Astfel au apărut şi produsele din gama Microlino, prezentate în premieră la Salonul Auto de la Geneva, din 2016. Treptat, vehiculele din gama Microlino au prins tot mai mult la public, inclusiv şoferi români preferând să conducă o asemenea micro-maşină.

Caracteristicile Microlino

Când vorbim despre Microlino, vorbim, în general, despre un vehicul 100% electric şi care are patru roţi şi două locuri. Micro-maşina poate să atingă o viteză maximă de 90 de kilometri pe oră şi poate să ruleze până la 230 de kilometri.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, despre Microlino trebuie precizat că este considerat un vehicul extrem de sigur, dar raportat la caracteristicile şi dimensiunile sale, nu la caracteristicile şi dimensiunile unei maşini normale.

Cât costă un Microlino 

În ciuda dimensiunilor reduse, un model Microlino poate ajunge să coste câteva zeci de mii de euro, în funcţie de performanţe şi dotări.

În general, însă, un Microlino poate fi cumpărat cu preţuri cuprinse între 15.000 şi 20.000 de euro. Iar specialiştii se aşteaptă ca preţurile să mai scadă din momentul în care o să avem un număr suficient de mare de micro-maşini pe străzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Auto » Ce preţ are o micro-maşină în România. Microlino este noua senzaţie de pe şoselele din ţara noastră