Antena Meniu Search
x

O maşină electrică smart s-a făcut scrum în Timiş. Şoferul şi pasagerul au reuşit să iasă la timp

Clipe de groază, seară trecută, într-o localitate din Timiş. O maşină electrică, aflată în mers, s-a aprins, iar focul s-a extins cu repeziciune.

de Redactia Observator

la 27.03.2024, 10:04

Vezi și

La faţa locului au ajuns de urgenţă pompierii, care au acţionat cu rapiditate pentru a stinge vâlvătaia şi a răci bateria autoturismului.

Din fericire, nu au existat victime, atât şoferul cât şi pasagerul reuşind să iasă la timp din maşina în flăcări. Vehiculul, însă, a fost distrus în totalitate. Se pare că incendiul s-a produs în urma unui scurtcircuit.

Maşină electrică distrusă complet într-un incendiu pe A4

Un incident similar s-a petrecut la sfârşitul anului trecut, în judeţul Constanţa. O maşină s-a aprins în mers, după ce la motorul acesteia s-a produs un scurt circuit electric.  

Din fericire, şoferul autoturismului a reuşit să iasă la timp pe banda de urgenţă şi să coboare din autoturism, înainte ca focul să ajungă la el. Până la sosirea pompierilor, maşina a fost cuprinsă în totalitate de flăcări. 

La scurt timp, aceştia au reuşit să lichideze incendiul, însă maşina a fost distrusă de flăcări. "Mamă! Cum arde! Dar ce maşină e? Dar nu au venit pompierii, nu a venit nimic?"

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O maşină electrică smart s-a făcut scrum în Timiş. Şoferul şi pasagerul au reuşit să iasă la timp