Antena Meniu Search
x

Cele mai scumpe două modele de maşini Tesla, ieftinite, din nou, cu până la 10.000 de dolari

Tesla a redus preţurile la cele mai scumpe două modele ale sale din SUA. Cele două tipuri de autovehicule, Model S şi Model X vor avea un preţ mai mic tocmai în încercarea de a stimula cererea pentru maşinile sale.

de Redactia Observator

la 07.03.2023, 09:52

Tesla
Cele mai scumpe două modele de maşini Tesla, ieftinite, din nou, cu până la 10.000 de dolari - Profimedia

Astfel, preţul Tesla Model S începe acum de la 89.990 de dolari, conform site-ului web al companiei, în scădere cu aproximativ 5% faţă de preţul anterior. Pentru Tesla Model X, preţul porneşte de la 99.990 de dolari, ceea ce marchează o reducere de 9%.

Pentru versiunile high-end ale automobilelor Model S şi Model X, cumpărătorii de maşini se pot aştepta acum să plătească 109.990 de dolari, potrivit News. Aceasta este o scădere cu 4% pentru Tesla Model S Plaid şi cu 8% pentru Tesla Model X Plaid.

Reduceri mari la Tesla în ultimele luni

Măsurile au loc după o serie de reduceri agresive din partea companiei în ultimele luni. În ianuarie, Tesla a redus preţurile maşinilor sale noi cu până la 20%, făcând vehiculele mai accesibile şi probabil eligibile pentru credite fiscale federale în S.U.A.

Cea mai recentă reducere de preţ nu are, probabil, nicio legătură cu creditele fiscale pentru vehicule electrice introduse în Legea de reducere a inflaţiei a preşedintelui Joe Biden, deoarece preţurile rămân peste pragul de 55.000 de dolari, necesar pentru a se califica pentru fonduri de până la 7.500 de dolari pentru achiziţionarea de vehicule noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Cele mai scumpe două modele de maşini Tesla, ieftinite, din nou, cu până la 10.000 de dolari