Antena Meniu Search
x

Maşina viitorului se va face în Baia Mare - 100% electrică şi pe care o poţi încărca direct la priza din casă

Maşina viitorului se va face în Baia Mare. Cel puţin dacă ne luăm după un antreprenor local, care a demarat o afacere pe care o visează profitabilă - o fabrică producătoare de maşini electrice. Şi chiar dacă afaceristul spune că abia anul viitor va începe producţia, comenzile deja vin.

Vezi și

Maşina viitorului se va face în Baia Mare. Cel puţin dacă ne luăm după un antreprenor local, care a demarat o afacere pe care o visează profitabilă - o fabrică producătoare de maşini electrice. Şi chiar dacă afaceristul spune că abia anul viitor va începe producţia, comenzile deja vin. Cele mai doritoare sunt doamnele şi domnişoarele care îşi doresc un autoturism mic, electric 100%, cu încărcare la priza din casă. 

Fără amenzi şi cu un consum mult mai mic. Aşa se anunţă maşina viitorului, 100% electrică şi pe care o poţi încărca direct la priza din casă.

În prezent sunt doar două astfel de autoturisme produse de maramureşan. Unul în Baia Mare şi celălalt la Cluj-Napoca. Dacă planurile antreprenorului devin realitate, fabrica îşi va deschide porţile anul viitor, în februarie. Până atunci, sunt deja doritori care s-au înscris pe listă.

Proiectul presupune o linie de asamblare la Baia Mare şi una de testare, la care vor lucra peste 20 de angajaţi. Autoturismul se va fabrica în linie, iar toate componentele necesare se vor aduce din Asia.

4000 de bucăţi vor fi produse pe an, iar preţul automobilelor va fi între 7000 şi cel mult 14.000 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Maşina viitorului se va face în Baia Mare - 100% electrică şi pe care o poţi încărca direct la priza din casă