Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Gafă la o reprezentanță Porsche. Cu cât a fost scos la vânzare un model Panamera, vândut de obicei cu 148.000 de dolari

O reprezentanță Porsche AG din China a postat o reclamă online pentru ultimul model de Panamera, însă nu performanțele mașinii au fost cele care au atras atenția, ci prețul. Unul stabilit dintr-o eroare, transmite Bloomberg.

De Redactia Observator la 03.02.2023, 09:29
automobil Porsche Panamera
Gafă la o reprezentanță Porsche. Cu cât a fost scos la vânzare un model Panamera, vândut de obicei cu 148.000 de dolari - Profimedia Images (arhivă)

Șoferi care visau să conducă un Porsche Panamera au crezut că și-au văzut visul cu ochii atunci când bijuteria pe patru roți a fost scoasă la vânzare cu doar 124.000 de yuani, echivalentul a 18.000 de dolari. Un adevărat chilipir, ținând cont că prețul unui astfel de autoturism este de circa 148.000 de dolari.

După cum era de așteptat, sute de clienți au plătit suma de 135 de dolari necesară pentru a rezerva modelul Porsche Panamera, înainte ca reprezentanța din orașul Yinchuan să recunoască "o eroare majoră în prețul listat". În scurt timp, greșeala a fost remediată, a explicat purtătorul de cuvânt al reprezentanței auto, pentru Bloomberg News. Însă gafa nu a avut doar părți rele. Prima persoană care a făcut rezervarea online a fost contactată de Porsche pentru a "negocia un rezultat agreabil" cu privire la singurul autoturism de acest gen aflat pe stoc, fără a se oferi detalii.

Porsche i-a contactat pe toți clienții care au rezervat modelul Panamera

Mai mult, Porsche a contactat toți potențialii cumpărători pentru a le explica situația și pentru a prezenta scuze, cu promisiunea că cei 135 de dolari vor fi returnați în cel mult 48 de ore. O slabă consolare pentru șoferii ce se visau la volanul unui model Panamera.

Vânzările Porsche din China s-au ridicat la 6.2 miliarde de dolari în prima jumătate a anului 2022, ceea ce a transformat piața chineză în cea mai mare pentru producătorul auto german. Nu mai puțin de 46.664 de mașini s-au vândut în China în această perioadă, reprezentând 30% din vânzările globale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » Gafă la o reprezentanță Porsche. Cu cât a fost scos la vânzare un model Panamera, vândut de obicei cu 148.000 de dolari

Breaking news

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni, retras de ASF

Proiectul de plafonare a tarifelor RCA pe şase luni, retras de ASF