Antena Meniu Search
x

Imagini revoltătoare cu un șofer a provocat două accidente pe autostradă și apoi și-a văzut liniștit de drum (Video)

Imagini revoltătoare surprinse de camerele de supraveghere montate pe o autostradă. Un șofer a provocat două accidente și apoi și-a văzut liniștit de drum.

Imagini revoltătoare cu un șofer a provocat două accidente pe autostradă și apoi și-a văzut liniștit de drum - Facebook

Imagini revoltătoare surprinse de camerele de supraveghere montate pe o autostradă. Un șofer a provocat două accidente și apoi și-a văzut liniștit de drum.

Imaginile au fost postate pe Facebook, acolo unde au fost văzute și distribuite de zeci de mii de oameni.

Pe imagini se poate observa cum șoferul unui autoturism de culoare albă oprește brusc pe prima bandă, fiind evitat de șoferul unui camion care trage brusc de volan și se răstoarnă.

După numai câteva momente, un alt șofer de TIR trage de volan pentru a evita un impact devastator și se răsucește pe autostradă.

Pe acelaşi subiect

După cele două accidente, șoferul autoturismului, care oprise pentru că ratase o ieșire de pe autostradă, întoarce și își vede liniștit de drum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Auto » Imagini revoltătoare cu un șofer a provocat două accidente pe autostradă și apoi și-a văzut liniștit de drum (Video)