Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mercedes dă bonusuri de 6.000 de euro pentru angajaţi. Prime record pentru cei aproximativ 100.000 de salariaţi din Germania

Daimler AG și Mercedes-Benz AG le oferă angajaților lor o parte din profitul obținut în 2021. Astfel, cei aproximativ 100.000 de salariați din Germania vor fi recompensați cu un bonus record, de până la 6.000 de euro, bani pe care îi vor primi în luna februarie a anului viitor.

de Veronica Micu

la 17.12.2021 , 15:00

Prime record pentru angajații Mercedes: câte 6.000 de euro pentru aproximativ 100.000 de salariați din Germania - Profimedia

Daimler, proprietarul Mercedes-Benz, a decis să le ofere angajaților săi un bonus substanțial, o cotă parte din profitul obținut de companie în 2021. Grupul a dorit ca, în acest fel, să le mulțumească salariaților pentru munca excelentă și flexibilitatea de care au dat dovadă, într-un an marcat de pandemia de coronavirus, dar și de criza semiconductorilor.

Mercedes va plăti un bonus de până la 6.000 de euro angajaților săi

Chiar dacă rezultatele financiare pentru 2021 nu sunt încă disponibile, Consiliul de Administrație și Comitetul General au decis să stabilească o schemă forfetară de împărțire a profitului pentru acest an. Potrivit publicației Bild, împărțirea profitului va fi plătită celor aproximativ 100.000 de angajați eligibili din Germania, care vor primi în februarie un bonus excepțional de până la 6.000 de euro. 

Articolul continuă după reclamă

Sabine Kohlenisen, director de resurse la Daimler AG și Mercedes-Benz AG a declarat că dezvoltarea extraordinară a companiei este un efort de echipă. 

"Aș dori să le mulțumesc tuturor colegilor mei care au contribuit atât de mult la acest lucru. Anul trecut nu a fost unul ușor și suntem cu atât mai încântați că le putem oferi angajaților noștri o cotă parte record din profit", a spus Kohlenisen.

Din cauza penuriei de materii prime și a crizei semiconductorilor, anul 2021 a fost unul dificil, scrie BFMTV. Grupul Daimler este însă încrezător și se așteaptă la un an 2022 plin, marcat de lansarea de noi modele și, mai ales, de sosirea primului Mercedes autonom pe drumurile germane.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri Auto » Mercedes dă bonusuri de 6.000 de euro pentru angajaţi. Prime record pentru cei aproximativ 100.000 de salariaţi din Germania