Antena Meniu Search
x

(P) Cum să cumperi poliţă RCA online, fără drumuri şi fără hârtii

Dacă eşti proprietarul unui autovehicul, ştii foarte bine cât de multe lucruri trebuie să planifici din timp pentru a nu avea surprize neplăcute. Dintre ele, poliţa RCA este acel lucru care îţi poate compromite foarte mult timp dacă nu te ocupi de reînnoirea ei din timp şi trebuie să o faci rapid, pe ultima sută de metri.

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 10:31

  • Transilvania Broker este un partener stabil, de nădejde şi transparent pentru toţi clienţii săi.

Transilvania Broker, primul broker de asigurări listat la Bursa de Valori Bucureşti, te scapă de această corvoadă. Prin noua platformă de emitere a unei asigurări RCA online, îţi poţi cumpăra poliţa într-un minut, cu câteva clickuri şi fără să fie nevoie să te deplasezi către un sediu anume. Mai mult, poţi alege din multiple oferte ale companiilor de asigurare din România. 

Cum poţi face toate astea? Hai să vedem!

3 paşi simpli pentru a obţine poliţa RCA online

Începe prin a accesa platforma emitere asigurare RCA online de la Transilvania Broker. Introdu seria de şasiu a maşinii tale, încarcă actele solicitate, iar platforma va prelua automat datele maşinii şi ale actului tău de identitate, astfel că nu trebuie să pierzi timpul completând manual toate câmpurile necesare.

Mai apoi, vei primi o serie de oferte pentru poliţa ta RCA, cu sau fără decontare directă, de la numeroase companii de asigurare din România şi o vei putea alege pe cea care se potriveşte nevoilor şi bugetului tău. Transilvania Broker lucrează cu peste 20 de asiguratori, pentru ca tu să ai mereu acces la cele mai bune oferte şi servicii.

Ai ajuns la ultimul pas: după ce ai ales oferta care te atrage, va trebui să efectuezi plata. Acest lucru se va face tot online, 100% securizat. 

Gata! Poliţa ta este emisă şi poţi porni la drum.

Odata ce plata a fost confirmată, poţi descărca poliţa şi o poţi printa sau păstra în format digital în contul tău de pe platforma Transilvania Broker sau într-un mediu de stocare uşor accesibil.

Urmează să te porneşti la drum sau să pleci într-o vacanţă? Nu uita să verifici şi poliţa ta RCA! În cazul în care aceasta este expirată sau urmează să expire, o poţi emite într-un minut de pe orice dispozitiv mobil. Ai nevoie doar de actele maşinii şi de o conexiune la internet.

Mai mult, după ce ai cumpărat prima poliţă online, datele tale vor fi salvate, astfel că la reînnoirea ei vei putea face totul chiar mai simplu şi mai rapid de atât.

Oferte asigurări RCA online Transilvania Broker

Oferte asigurări RCA online Transilvania Broker

Transilvania Broker -- Brokerul de asigurări mereu de partea ta

Cu o experienţă în piaţa asigurărilor de peste 14 ani, Transilvania Broker a investit mereu masiv în inovaţie şi în dezvoltarea de noi soluţii care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi partenerilor săi. Emiterea de poliţe RCA online este doar cea mai recentă soluţie scoasă pe piaţă dintr-o serie lungă de astfel de inovaţii.

În afară de rapiditatea cu care poţi cumpără acum asigurarea RCA online, trebuie să ştii că, atunci când lucrezi cu Transilvania Broker, ai o întreagă echipă care va fi alături de tine la fiecare pas.

Ca broker listat la Bursa de Valori Bucureşti, Transilvania Broker este un partener stabil, de nădejde şi transparent pentru toţi clienţii săi. Drept dovadă, în cei peste 14 ani de existenţă, compania cu acoperire naţională are peste un milion de clienţi mulţumiţi, dar şi numeroşi investitori care se bucură de randamentele peste medie ale dividendelor Transilvania Broker.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Auto » (P) Cum să cumperi poliţă RCA online, fără drumuri şi fără hârtii