Antena Meniu Search
x

(P) Unde găsești cel mai bun preț pentru fișa medicală permis auto?

Fișa medicală pentru permis auto este dezideratul fiecărui aspirant la titlul de conducător al unui autoturism. Fără acest document, nu ai cum să continui etapele de pregătire pentru a intra în posesia permisului auto.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 14:14

În prezent, sunt tot mai multe clinici care eliberează acest act, diferența dintre ele constă în prețurile susținute și în calitatea serviciilor. Una dintre locațiile în care vei găsi cel mai bun preț pentru fișa medicală este Clinica Standard Med din București. Cu o gamă largă de servicii medicale și prin intermediul specialiștilor de aici, poți efectua în aceeași zi toate controalele necesare obținerii acestui document.

Programează-te!

Dacă visul de a fi conducător auto a pus stăpânire și pe tine, trebuie să știi vestea cea bună: acum poți efectua toate demersurile rapid, într-o singură zi, fără bătăi de cap. Primul pas, înainte de școlarizarea ta și de înscrierea la examenul auto, depinde de rezultatul scris în fisa medicala permis auto, care va trebui să te declare apt pentru a conduce.

Până aici însă, va trebui să iei cât mai curând legătura cu personalul clinicii pentru a efectua o programare. În ziua stabilită, te vei prezenta la recepție cu documentele necesare și vei demara procedura de obținere a fișei.

Vino cu următoarele documente!

Pregătește un dosar cu documentele de mai jos și dă startul unei experiențe plăcute, fără stres și nervi.

  1. Buletinul sau Cartea de identitate;

  2. Fișa de școlarizare, dacă este cazul;

  3. Adeverința de la medicul de familie în care să se menționeze dacă figurezi cu boli cronice;

  4. În cazul în care suferi de diabet de tip I, pentru fișa medicală pentru permis auto vei avea nevoie și de scrisoarea medicală eliberată de medicul diabetolog, în care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și recomandarea de a fi apt pentru a conduce;

  5. Porți ochelari de vedere? Atunci va trebui să te prezinți și cu aceștia.

Investigațiile medicale necesare

Odată încheiat protocolul de la recepția clinicii, vor urma vizitele la cabinetele de specialitate de unde va trebui să obții rezultatele care să te declare capabil pentru a conduce, din punctul de vedere al stării de sănătate.

Nu trebuie să te sperie aceste controale, deoarece nu sunt consumatoare de timp și nici nu sunt un factor de stres. În aproximativ o oră, vei avea fișa medicală pentru permis auto completată. Dacă te întrebi care sunt examenele medicale pe care va trebui să le depășești, iată-le prezentate pe scurt:

  1. Oftalmologie;

  2. ORL;

  3. Ortopedie;

  4. Medicină internă;

  5. Neurologie;

  6. Psihiatrie;

  7. Pneumologie (doar pentru grupa 2 - conducători auto ai autovehiculelor din categoriile C, CE, C1, C1E, D, DE, D1 si D1E);

  8. Aviz psihologic (pentru școlarizarea auto).

Felicitări! Ești în posesia fișei auto!

Dacă rezultatele au fost bune și te-au declarat apt pentru a circula la volanul autoturismului, atunci merită să sărbătorești acest prim succes. Legislația în vigoare atestă că fişa medicală permis auto are valabilitatea de 1 an de la data înregistrării și poate fi utilizată pe tot teritoriul țării. Ai rezolvat într-o singură zi și în cadrul aceleiaşi clinici tot ce era necesar pentru a te apropia mai mult de visul tău. Serviciile medicale excelente la cel mai bun preț îți vor da cu siguranță satisfacția unei zile reușite și un tonus ridicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Auto » (P) Unde găsești cel mai bun preț pentru fișa medicală permis auto?