Antena Meniu Search
x

Porţiunea de autostradă A1 dintre nodul Şoimuş şi nodul Simeria Veche, închisă

A început calvarul pentru şoferii care circulă între Deva şi Simeria. Circulaţia s-a închis, de astăzi pe porţiunea de autostradă A1 dintre nodul Şoimuş şi nodul Simeria Veche. Astfel că traficul a fost direcţionat pe Drumul Naţional 7.

Vezi și

A început calvarul pentru şoferii care circulă între Deva şi Simeria. Circulaţia s-a închis, de astăzi pe porţiunea de autostradă A1 dintre nodul Şoimuş şi nodul Simeria Veche. Astfel că traficul a fost direcţionat pe Drumul Naţional 7. Spre disperarea celor care s-au văzut nevoiţi să aştepte zeci de minute la semafoare. Şi să parcurgă 8 kilometri într-o jumătate de oră. 

De la primele ore ale dimineţii circulaţia pe o porţiune de 13 kilometri între Deva şi Simeria Veche a fost închisă. Astfel că, sensul giratoriu care direcţiona spre autostrada Deva - Orăştie a fost desfinţat. O supărare mare pentru oamenii care veneau dinspre Timişoara sau Arad. 

Mai bine de jumătate de oră petrec şoferii în trafic pentru un traseu de opt kilometri. Coloanele de maşini se formează în preajma semafoarelor, astfel că politiştii au ieşit în stradă să dirijeze circulaţia.

Pe 15 noiembrie estimează Reprezentanţii Direcţiei Naţionale de Drumuri şi Poduri Timişoara că va finaliza lucrările pe tronsonul Şoimuş şi Simeria. Până atunci, traficul va fi deviat pe DN7.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Auto » Porţiunea de autostradă A1 dintre nodul Şoimuş şi nodul Simeria Veche, închisă