Antena Meniu Search
x

Programul Rabla 2019: peste jumătate din vouchere s-au epuizat într-o săptămână

Iepuraşul de Paşte a primit mii de solicitări pentru o maşină nouă în acest an, cu Rabla 2019. Mulţi români profită de ajutorul dat de stat şi îşi schimbă rablele cu autoturisme noi.

De Redactia Observator la 23.04.2019, 21:45
Vezi și

Iepuraşul de Paşte a primit mii de solicitări pentru o maşină nouă în acest an, cu Rabla 2019. Mulţi români profită de ajutorul dat de stat şi îşi schimbă rablele cu autoturisme noi. În doar o săptămână s-au dat mai mult de jumătate din cele 30 de mii de vouchere disponibile.

Iepuraşul va veni la timp pentru Cristina cu un cadou pe care şi-l doreşte de mult: o maşină nou-nouţă. Tânăra a aşteptat cu nerăbdare programul Rabla şi a fost printre primii români care au primit voucher-ul de 6.500 de lei la stat.

Cristina: Este cadoul de la părinţii mei într-adevăr e un proces puţin greoi, însă ştiind care este rezultatul mi-a fost mult mai uşor. Sunt foarte nerăbdătoare, au mai rămas câteva zile până la livrare şi sunt entuziasmată.

Mulţi alţi români s-au grăbit să se înscrie în program pentru a avea maşină nouă înaintea vacanţei de Paşte şi de 1 mai.

Ionuţ Mariea, director de vânzări într-un magazin auto: Este o perioadă cu o dinamică foarte mare. Primim din ce în ce mai multe solicitări din partea clienţilor care doresc să-şi ridice maşinile până de sărbători şi facem toate eforturile să le dăm clienţilor maşinile să fie fericiţi împreună cu familia. Se fac verificări suplimentare de calitate, se aranjează şi apoi se livrează către client.

Cei care mai vor să-şi cumpere o maşină nouă până de Paşte, trebuie să ştie că în acest moment mai sunt disponibile mai puţin de 12.500 de mii de tichete de casare. În primele opt zile, spun vânzătorii, programul Rabla 2019 de la Ministerul Mediului a fost un adevărat succes.

Practic, au fost deja distribuite peste 17.500 de tichete. Dacă aveţi acasă o rablă şi vreţi să primiţi reducerea, trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli. Alegeţi maşina pe care v-o doriţi, aduceţi dealerului auto copii după talonul şi cartea autoturismului, buletinul şi un certificat care să arate că nu aveţi datorii la stat. După ce primiţi confirmarea electronică, ultimul pas este să casaţi maşina şi să o radiaţi atât de la fisc, cât şi de la poliţie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » Programul Rabla 2019: peste jumătate din vouchere s-au epuizat într-o săptămână