Antena Meniu Search
x

Traficul rutier s-a redeschis pe Transalpina, între Novaci si Rânca. Ce maşini pot circula

Traficul rutier a fost redeschis pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, decizia aparţinând Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi Poliţiei Rutiere. Pot circula doar vehiculele 4x4 şi cele echipate cu lanţuri.

Traficul rutier redeschis pe Transalpina
Traficul a fost redeschis pe Transalpina - Hepta

Traficul rutier a fost redeschis pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, decizia aparţinând Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi Poliţiei Rutiere. Pot circula doar vehiculele 4x4 şi cele echipate cu lanţuri. Traficul a fost închis luni seară din cauza ninsorii şi a viscolului. 

Conform CNAIR, traficul rutier pe Transalpina, între Novaci şi Rânca a fost redeschis, dar le este permis doar maşinilor 4x4 şi celor echipate cu lanţuri să circule.

”La acestă oră viscolul încă păstrează o vizibilitate redusă şi avertizăm particpanţii la trafic să circule cu prudenţă. Menţionăm că drumarii de la CNAIR acţionează permanent pentru înlăturarea zăpezii de pe carosabil şi pentru a reda acest sectror de drum circulaţiei tututror autovehiculelor cât mai curând”, au transmis reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Aceştia fac apel la şoferi să fie prudenţi, să circule cu atenţie şi să adapteze viteza la condiţiile din trafic. De asemenea, sfătuiesc şoferii să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile meteo de trafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Auto » Traficul rutier s-a redeschis pe Transalpina, între Novaci si Rânca. Ce maşini pot circula