Antena Meniu Search
x

Video Veşti bune pentru şoferi. Pentru 20 de lei, scapă de cozi şi pot primi prin curier cel mai important act

Veşti bune pentru şoferi. Gata cu aşteptarea la ghişeu. Începând de astăzi, Cartea de Identitate a Vehiculului poate fi trimisă proprietarilor şi prin curierat rapid. 

de Redactia Observator

la 18.07.2022, 13:44

Vezi și

Noul serviciu a fost implementat de Registrul Auto Român şi a fost gândit în special pentru şoferii care trebuie să parcurgă distanţe lungi până la sediile de unde pot ridica documentul. 

Cartea de Identitate a Vehiculului va fi trimisă acasă

Aşadar, şoferul poate solicita această facilitate în momentul în care completează cererea de eliberare a documentului, pe care o depune la Registru. Va plăti doar taxa de curierat, adică aproximativ 20 de lei. În termen de cel mult 3 zile va primi acasă cartea de identitate. Iar cei care nu vor să beneficieze de acest serviciu, pot ridica în continuare actul de la ghişeul Registrului Auto Român. 

În ultima perioadă, RAR a lansat mai multe servicii noi pentru şoferi, inclusiv verificări tehnice contra-cost pentru cei care cumpără o mașină uzată dar și posibilitatea ca o bună parte din interacțiunile cu instituția să se desfășoare online, ceea ce este-spunem şi noi-foarte bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Auto » Veşti bune pentru şoferi. Pentru 20 de lei, scapă de cozi şi pot primi prin curier cel mai important act