Antena Meniu Search
x

Nepăsarea, ”tratamentul” administrat bolnavilor Covid în spitalele sufocate de pacienți

Ne scrieţi în continuare poveşti care scot la lumină situaţia reală din sistemul sanitar, dincolo de cifrele oficiale. Un bărbat din Ploieşti ne povesteşte drama morţii bunicii lui. Femeia era diabetică şi a fost internată cu insuficienţă respiratorie.

de Redactia Observator

la 03.12.2020, 10:00

Vezi și
  • Observator vă aşteaptă să vă scrieţi experienţa la adresa de email [email protected].

În primele două zile de spitalizare, ea-i spunea nepotului său cât de rău e tratată: stătea în cort şi nu primea medicamente. În a cincea zi, starea pacientei se agravase. Alte cinci zile mai târziu, s-a stins.

Bărbatul mai spune şi că telefoanele bolnavilor erau date pe silenţios, iar cine insista cu apelurile primea răspunsuri seci şi reci. 

La Constanţa, un alt bunic a fost tratat cu indiferenţă de cei numiţi salvatori. Bătrânul a fost internat pe secţia chirurgie şi a fost testat negativ iniţial. După 30 de ore, nepotul lui, cel care ne-a scris, primeşte un apel de la un număr privat prin care este anunţat că bunicul lui are coronavirus. De atunci, pacientul a fost externat, iar DSP nici nu s-a mai interesat. 

Avem, din fericire, şi cazuri care ne fac să nu ne pierdem speranţa. O femeie din Drobeta Turnu Severin ne-a povestit că a fost tratată ireproşabil de medici. 

Vă reamintim că strângem poveştile voastre despre experienţa din pandemie la adresa de mail [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Campanii » Nepăsarea, ”tratamentul” administrat bolnavilor Covid în spitalele sufocate de pacienți